Normális ha nekem egyszerűen szükségem van arra, hogy szeressek valakit? 16/L
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 18:32
11/16 anonim válasza:
teljesen normális :D
amúgy hol laksz? ;)
12/16 anonim válasza:
szexhez vagy gyerek nem a szeretethez :D
13/16 anonim válasza:
Perszehogy normális. Velem is ugyanez van.
18/L
14/16 anonim válasza:
A baráti szeretet is számít?:) Nincs kedved bezsélgetni? 16/L írj egy privit
15/16 anonim válasza:
Szerintem is teljes mértékben normális. Biztosan vannak azok a típusú emberek, akik tökéletesen érzik magukat az úgymond másik felük nélkül is, de nagyon sokaknak már ilyen korban szüksége van szeretetre(lehet szó akár baráti, akár szerelmi kapcsolatról). Egyébként legsűrűbben véleményem szerint akkor érzi valaki ezt, ha a családjában, vagy a szimpla környezetében kevesebb szeretetet kap az átlagnál- persze ez biztosan nem minden esetre igaz, csak saját a környezetem megfigyelése alapján mondom. Egyébként nekem is szükségem van arra, hogy szerethessek valakit, csak nincs kit.:) Óh, és ráadásul még fiatalabb is vagyok nálad. 15/L
16/16 anonim válasza:
nekem arra van szükségem,hogy valaki szeressen,érdekes nem is gondoltam arra,hogy én szeressek valakit mert hát amúgy sincs sok olyan ember a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!