Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le a gátlásaimat az ágyban? Egyszerűen nem tudom!
De aranyos vagy! Mindig is jobban szerettem a félénk lányokat, mellettük tudom igazán férfinek érezni magam. :)
Ne görcsölj ezen, én azt tudom javasolni, én is amikor először szexeltem, tapasztaltabb lánnyal voltam és paráztam, hogy jól fogok-e teljesíteni, eleinte nem akartam elmenni a gumiban, de tudtam, hogy idővel jobb lesz majd.
Az élet túl rövid, hogy állandóan görcsöljünk a problémáinkon, inkább élvezni kell és örülni minden jónak, ami van. :)
Próbálj te is pozitív hullámokra hangolódni és csak éld át, ne agyalj, ne görcsölj rajta. Csak hagyd megtörténni. :)
Sok sikert kívánok és légy nagyon boldog! Hidd el az ilyen lányok többet érnek, mint a beképzelt, nagyszájúak. Ha megtalálod azt a fiút, akivel igazán egy hullámhosszon vagytok, akkor én biztos vagyok benne, hogy nem lesz probléma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!