Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én egy 19 éves lány vagyok. Régebben volt 1-2 barátnőm de mostanra eltávolodtunk egymástól, mert nekik lett pasijuk. Nekem még soha nem volt, mert nem vagyok szép sem. Mindig beszólogatnak, hogy úristen milyen csúnya vagy és igazából mindig is tudtam magamról, hogy nem vagyok szép lány, de azt sosem gondoltam volna, hogy mások ennyire csúnyának tartanak. Én tök átlagosnak láttam mindig magamat. De hát ezek szerint nem így van. Ez miatt nem merek közeledni senki felé. Az iskolában, ha valakit mellém ültet a tanár látnotok kéne, hogy milyen pofát vág, minimum mintha leprás lennék és úgy kihúzódik a pad szélére, hogy véletlenül se érjen hozzám, vagy éppenséggel hátat fordít nekem. Az utcán sem merek senki szemébe nézni, mindig a földet nézem és mindig elfordulok ha jönnek arra menőbb lányok vagy fiúk. Nagyon magányos vagyok. Ma is itthon fogok ülni és tv-t nézek meg netezek, mert nincs senkim akivel elmehetnék valamerre, egyedül pedig nem megyek, mert nagyon rosszul érezném magam. Emiatt sokat sírok, de mások előtt nem mutatom ki, hogy fáj ha például beszólnak.
2011. dec. 31. 14:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek beállítod. Nekem sincsenek barátaim, haverjaim, de én nem bánkódom emiatt, mert én így érzem jól magam. Én is itthon leszek és ugyanaz lesz a program. Ha gondolod és van kedved, akkor beszélhetnénk priviben.

21/F

2011. dec. 31. 14:23
 2/17 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok mint te, de azért én nem nézek le a földre ha szembejönnek velem stb.. Azokat a barátnőidet nem tudod felkeresni? És amúgy lenne kedved valamerre elmenni?
2011. dec. 31. 14:25
 3/17 A kérdező kommentje:

De én igenis rosszul érzem magam, mert nincs kivel beszélgetnem és nem akarom hogy így teljen el az egész életem...

Második válaszoló, merre laksz?

2011. dec. 31. 14:29
 4/17 anonim válasza:
Pest megyében lakok.
2011. dec. 31. 15:11
 5/17 anonim válasza:
Ha gondolod írj nyugodtan nekem:)
2011. dec. 31. 15:12
 6/17 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon messze laksz. :/
2011. dec. 31. 15:44
 7/17 anonim ***** válasza:
:( Tudom milyen... csak szerencsére én még fiatalabb vagyok és ez még változik. De még te is fiatal vagy és még változhat. Ha nincsenek élőben barátaid akkor majd lesznek neten. Ha gondolod nyugodtan beszélgethetünk mi is. Én most 14 éves lány vagyok. Tudom, hogy fiatal vagyok meg minden, de azért van nekem még netes barátom aki 18 éves és eléggé jól el vagyunk. :) Írok privi üzit :) ^^
2011. dec. 31. 15:50
 8/17 anonim ***** válasza:
És te kérdező merre laksz? :) Ha nem gond, hogy kérdezem...
2011. dec. 31. 17:19
 9/17 A kérdező kommentje:
Somogy megye.
2011. dec. 31. 18:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Akkor én meg még messzebb vagyok mint BP. Én szolnok megye :S
2011. dec. 31. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!