Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az exemnek komolyra fordult a...

Az exemnek komolyra fordult a mostani kapcsolata. Nekem már van férjem de akkor miért érzem magam nyomorultul?!?!?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 15:47
 1/7 A kérdező kommentje:

5 évig voltunk együtt,közös megegyezéssel szakítottunk.

Nekem már van egy 2 éves kislányom és szeretem a férjem de akkor miért vagyok most nagyon szarul emiatt a hír miatt?!

2011. dec. 30. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem zártad le magadban még azt a kapcsolatot úgy léptél tovább.
2011. dec. 30. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, tudat alatt azért hízott a májad rendesen, hogy neked összejött a férj, gyerek, neki meg semmi. Most látod, hogy milyen boldog, és komolyra fordult a dolog. Lehet, hogy neked már nem olyan jó a házasságod, nem úgy élsz, ahogy elképzelted magadnak?
2011. dec. 30. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert egyszer nagyon szeretted őt, és ő is szeretett téged. Az ember ilyesmit nem tud teljesen, érzelemmentesen kiölni a szívéből.
2011. dec. 30. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt se értem miért foglalkozol ilyesmivel amikor már férjed és gyermeked van? Inkább rájuk fordítsd az időt és ne ilyeneken agyalj, hogy az exednek komoly vagy nem komoly a jelenlegi kapcsolata...

Gondolom nem véletlen lett vége a kapcsolatotoknak, de ezen már túl kellett volna lépni. Ha meg nem sikerült akkor miért mentél férjhez? Miért szültél egy másik embernek gyermeket?

Természetesen az ember sose felejti el azt, akivel korábban volt kapcsolata, főleg ilyen hosszú ideig, de nem szabadna ennek a hírnek ennyire megrázónak lennie...

Egyszerűen tudomásul kell venni, kész, örülj, hogy ő is megtalálta a párját.

2011. dec. 30. 15:57
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Nem szeretem már őt de anno nagy szerelem volt(részemről legalábbis)

Egyébként nem volt bennem semmi negatív érzés amikor nekem lett férjem és gyerek neki meg nem.tévedés.

Nem vagyok irigy úgy érzem de belegondoltam hogy most én is lehetnék az akivel a babát tervezik...és rossz érzés fogott el.

Persze szeretem a férjem és a gyerekem mindennél jobban!!!

De most olyan furcsa az egész:(

2011. dec. 30. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Természetes emberi reakció. Ettől még szereted a férjed, a gyereked, és nem feltétlenül vagy irigy sem rá. Szeretted, és az fáj, hogy veled nem működött az, ami más nővel működik neki. Illetve az, hogy miért kellett annyit szenvedni, amikor most megint boldog mindenki, és akkor már miért nem lehetett együtt, a sok szenvedéstől megkímélve egymást.
2011. dec. 30. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!