Az exemnek komolyra fordult a mostani kapcsolata. Nekem már van férjem de akkor miért érzem magam nyomorultul?!?!?
5 évig voltunk együtt,közös megegyezéssel szakítottunk.
Nekem már van egy 2 éves kislányom és szeretem a férjem de akkor miért vagyok most nagyon szarul emiatt a hír miatt?!
Azt se értem miért foglalkozol ilyesmivel amikor már férjed és gyermeked van? Inkább rájuk fordítsd az időt és ne ilyeneken agyalj, hogy az exednek komoly vagy nem komoly a jelenlegi kapcsolata...
Gondolom nem véletlen lett vége a kapcsolatotoknak, de ezen már túl kellett volna lépni. Ha meg nem sikerült akkor miért mentél férjhez? Miért szültél egy másik embernek gyermeket?
Természetesen az ember sose felejti el azt, akivel korábban volt kapcsolata, főleg ilyen hosszú ideig, de nem szabadna ennek a hírnek ennyire megrázónak lennie...
Egyszerűen tudomásul kell venni, kész, örülj, hogy ő is megtalálta a párját.
köszönöm a válaszokat!
Nem szeretem már őt de anno nagy szerelem volt(részemről legalábbis)
Egyébként nem volt bennem semmi negatív érzés amikor nekem lett férjem és gyerek neki meg nem.tévedés.
Nem vagyok irigy úgy érzem de belegondoltam hogy most én is lehetnék az akivel a babát tervezik...és rossz érzés fogott el.
Persze szeretem a férjem és a gyerekem mindennél jobban!!!
De most olyan furcsa az egész:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!