Miért izgulok ha ki kell mennem a házból?
amikor reggel suliba kell menni,van,hogy elsírnám magam,és tudom,hogy ez most ciki,de reggel indulás előtt mindig olyan érzésem van,hogy görcsöl a hasam és szellentenem kell és egész nap ezt érzem,amíg haza nem érek :S
ráadásul néha a buszon nem kapok levegőt...ez akkor szokott lenni,ha egy olyan fiú közelébe vagyok,aki tetszik
ráadásul,ha anyámék el akarnak küldeni mondjuk boltba,már könyörgök néha nekik,hogy ne kelljen mennem,mert az utcán valamiért mindig úgy érzem,mindenki engem néz
bár ezt szerintem csak bebeszélem magamnak,de akkor is,annyira rossz
mit tegyek ezek ellen? és ez a kisebbségi komplexus,hogy azt hiszem,mindenki engem néz,lehet azért,mert régen a suliban az egész 8.-os évfolyam összefogott ellenem és amikor megláttam,puffugni kezdtek,meg beleordítottak a fülembe,ha elmentek mellettem..? vagy ez mást miatt van?
14/l
Én is ezt érzem...főleg mikor ikertesóm velem van...álunk még rosszabb a helyzet..egy időben végzünk így egy buszon megyönk egy helyen lakunk ,mmindíg együtt vagyunk..és mi nem csak úgy érezzük..úgy is van..mindenki minket néz..bámul és elég idegesítő...de sokszor már csak nevetünk az egészen xd...amúgy tudom milyen érzés és téged, nyugi senki sem néz..legalábbis nem úgy ahogy te írtad h ha kilépsz mindenki téged néz..ez max azért van mert magaddal nem vagy megbékélve..tegyél ellene,sportolj és próbálj jobban megnyílni(tudom h nehéz)
sok sikert:)
16/L
köszönöm mindkettőtöknek :)
azért egy kicsit megnyugtató,hogy nem csak én vagyok így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!