Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak emberek akiket nem...

Vannak emberek akiket nem lehet zavarba hozni, mindenbe a jót látják, vidámak, állandóan keresik őket az emberek, mit a titkuk?

Figyelt kérdés

pl itt van egy csaj a suliból ,egész nap csak mosolyog, és az a vicc hogy mikor még fogszabályzója volt ,ugyanúgy mosolygott, nem zavarta egyáltalán, ugyanúgy emberek között volt, nem félt szinte semmitől(nem tudom hogy aki ilyen személyiséggel van megáldva mitől félhet), még képeken is simán

most meg egy olyan magabiztos csaj ,hogy azzal jár akivel akar kb

most ő jutott eszembe ,de pl van egy osztálytársam is ,aki szintén kiáll és elmondja amit gondol, partyzik ,sosem játsza meg magát, mert jól érzi magát úgy ahogy van ,és érdekes mód nem is próbálják zavarba hozni..másfelől úgy vélem ,hogy nagyon a tömeg felé megy a humora,az érdeklődési köre..

ami engem igazán zavar hogy ők mindenbe gátlástalanok, tehát ahogy káromkodnak néha ,nekem ez nem megy és inkább gátlásos vagyok de úgy az élet legtöbb területén, és én nem szeretném sokáig átengedni magam ennek a szenvedésnek ,most már ideje kitörni ebből.

szval hogyan legyek úgy jókedvű a suliba, ha nincs olyan akiért szívesen bemegyek, mert egy jót dumálunk, ha nincs olyan óra ahol jól érzem magam(talán a matek ha nagyon ráfogjuk, vagy a tesi még egészen tetszik)

jah és még az a vicc hogy a fent említett csaj ,olyan feltűnően néz ,de már úgy sokszor ,hogy tényleg azt gondolom hogy bejövök neki ,aztán megszólal bennem a belső hang ,hogy lehet hogy külsőleg bejövök neki vagy a stílusom vagy úgy egészbe amit lát belőlem ,de amint megismerne elköszönne tőlem..(jah most légyszi ne azt boncolgassátok ,hogy jaj ebből ne gondoljam már azt hogy bejövök neki)

bazi gátlásos vagyok, és így nekem nem megy..mondjuk úgy hogy az engem körülvevő társaság akik éreztetik velem ,hogy fura vagyok és gátlásos ,jót virulnak rajtam, hogy miért alakult ki? talán az otthonról hozott viselkedést nem tudtam összekötni a suliban elvárt röhögős hangulattal..zavart kelt bennem, vagy nem tudok mire gondolni

mit lehet tenni ,hogy vidám legyek, hogy az legyek aki gátlástalan volt kb 5-6 éves koráig, aki mindig mosolygott ha fotózták, aki nem gondolkodott annyit hogy húú most megismerjem vagy ne..aki nem volt teli félelemmel

18f

2011. dec. 26. 00:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek megvannak a gátlásai. Nekem pl. sok haverom van, meg barátom (mert sikerült magamon változtatni), de ennek ellenére, bizonyos szempontból kvára megvannak a gátlásaim, hogy mik azt hanyagoljuk. De, könnyen barátkozom, és ismerkedek, régen ez nem volt így. Hogy is mondjam... Te parázol amiatt, hogyha te másokhoz odamész dumálni, hülyének néznek, meg ilyesmik. Velem pont ugyanez volt, sok időmbe tellett ezen változtatni. A bőrömmel nekem is gáz van, de most ez nem lényeges, küzdök ellene, és ez is ad valamiféle erőt. Ami, talán nemm a legjobb tanács de: legtöbb ember jól érzi magát ha körül van véve különböző emberekkel ( így a környezete felé is azt sugározza, hogy ja, ez biztosann egy jófej ember stb. ) . Arra gondolok, hogy ez afféle szívesség is, hogy te beszélsz xy-al meg x-el, mert így ők is azt mutatják, hogy igen, sok embert ismernek, meg te is. Ez is része a pozitív kisugárzássnak. Illetve, gondolhatod, mi a jó sz-rért akarnának veled mutatkozni? Értékes ember vagy! Értelmesnek is tűnsz, meg most se beszélsz gyökérségeket, tehát akkor másokkal se beszélnél... Mottónak egyenlőre ajánlanám : '' sajnálom azokat az embereket, akik nem ismernek, és nem tudják, hogy milyen jófej vagyok''

mert én így téged most jófejnek tartalak, más miért ne gondolná rólad ugyanezt? Ha emberekkel akarsz ismerkedni, szimplán érdeklődj felőlük.

tudom hogy kicsit összevisszán írok,de fáj a kezem. :D

jegyezd meg, h király vagy. ÉS thats it.

2011. dec. 27. 22:51
 12/12 anonim válasza:
Ez a legegyszerubb dolog mimdíg nézd mindenek a jó oldaláta próbálj nevetni viccelőgy ugyan még nem vagyok 18 de én jólérzem magam a bőrömbe mindíg nevetek volt egy fium ép csunyán átvert meg hazudott és akór kb minden nap el voltam kenödve vagy 1órát és ugyan úgy hülyéskedtem próbálj barátot szerezni magadnak :-):-D :-P:*)
2011. dec. 30. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!