Mit tegyek, már nem tudom mi lenne helyes, ti hogy
léptetek ki belőle?
Figyelt kérdés
Nem tudtam konkrétan hogy hova írjam, melyik kategóriába ezt a kérdést végső elkeseredésemben sem tudom hova forduljak, nagyon stresszes vagyok nincs ki oldja nincs baráti társaságom mivel olyan volt hogy több okból is ki kellett szakadjak belőle! nem szeretek buliba járni egyszerűen nem tudom elviselni a sok embert, a barátnőmmel szünetelünk már a végét járja a kapcsolat mert ő nemtud úgy szeretni ahogy én őt..itt vannak az ünnepek és stresszes vagyok a családommal a szüleimmel nem tudok velük megnézni egy filmet mert kattog az agyam, nem tudok aludni mert folyton rosszat álmodok vagy alváz paralízis miatt nem merek visszaaludni, hiányzik hogy valaki támaszt nyújtson csak egy ember legalább vagy egy barát, rendszeresen sportolok annyi mindent csinálnék hogy ne legyen időm gondolkodni rágódni de már egyszerűen nem lehet, súlyzós edzésektől kezdve küzdősport, futásig mindent csinálok régóta, nincsen baj itthon de nemtudok leülni megbeszélni ezeket a dolgokat pl édesanyámmal szükségem lenne valakire de egyszerűen csak kapom a pofonokat az élettől és vallásos vagyok és hiszek is de már arra a pontra jutottam hogy nem tudok reménykedni csak az jár a fejemben hogy kitartok minden áron de már nem él bennem semmi,amikor senki nem lát előtörnek az érzelmeim szégyellem az egészet mert én nem vagyok gyenge egyéniség sokmindent megéltem már, de nem tudom mit tegyek valaki nyújtson segítő kezet
2011. dec. 25. 20:16
1/8 A kérdező kommentje:
20/F
2011. dec. 25. 20:17
2/8 melcsiboszi válasza:
Olyan szomorúan olvasom az ilyen kérdéseket... :(
Ha megírod, akár privátban, hogy hova valósi vagy, talán tudok neked barátokat találni, segítséget szerezni.
2011. dec. 25. 22:29
3/8 anonim válasza:
Szia!
Úgy érzem, összecsaptak most a hullámok a fejed fölött...
Mivel hívő vagy, kérhetsz lelki beszélgetést, vagy hittől függetlenül kereshetsz mentálhigiénés szakembert, pszichológust. Öntsd ki a lelked, úgy érzem, nagyon itt az ideje...
Kívánok Neked boldog életet!
:)
2011. dec. 25. 23:50
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő hol tudnék én ilyet kérni?
2011. dec. 26. 00:02
5/8 anonim válasza:
Lelki beszélgetést pl. jezsuitáktól de mások is vannak,(merrefelé élsz??), pszichológust a kerületi pszichiátriai gondozóban vagy alapítványoknál TB-re, vagy maánt pénzért, mentálhigiénés szakembert... nem tudom. Hol élsz, hol mozogsz, milyen helyeken fordulsz meg (iskola, munkahely, város...)?
2011. dec. 26. 00:05
6/8 A kérdező kommentje:
Tolna megyében! de úgyérzem pszichológusra, szakemberre vagy gyógyszerre biztos nincs szükségem csak valakire aki ha fáradt vagyok, átölel vagy ha túl sok a teher egy kis időre leveszi a vállamról, vagy egy barát jóban roszban
2011. dec. 26. 00:19
7/8 anonim válasza:
Értem én, csak hipp-hopp olyan MÉLY barátságot kötni, hogy a barátod segítsen a terheket kis időre lerakni... hát, ez nem reális. Az ilyen mély barátságok hosszú idő alatt érnek be. Ha MOST nincs ilyen barátod, nem lesz 1-2 napon belül. Abból meg, ahogyan írsz, úgy érzem, most van teli a hócipőd...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!