Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Apple Iphone-t kaptam karácson...

Apple Iphone-t kaptam karácsonyra. Most akkor szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Le kell szólni? Igen?

16/L

2011. dec. 25. 01:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Még jóváteheted szánalmasságod, add nekem, dobsz egy privátot és mondom hova postázd :D

Am szerintem nem szánlmas, örülj neki inkább, én azt tenném, szar le mit gondolnak mások, akik meg a haverjaid, arátaid úgysem szlnak le érte. 16/F

2011. dec. 25. 11:36
 12/18 anonim ***** válasza:
ha magadnak vetted volna akkor igen, buz1s lenne, de kaptad, szóval a szabálykönyv szerint így nem gáz.
2011. dec. 25. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is iPhone-om van. Zsebemben van egész délelőtt, csak akkor van a kezemben, ha hívnak/SMS-t írok. Emlékszem, hogy szintén a zsebemben volt a telefon, és elmentem egy osztálytársam mellett, aki ült. Kiakarta vetetni a zsebemből, mert 'húúú iPhone'. Megmondtam, hogy álljon meg a menet, nem így működnek a dolgok.

17l

2011. dec. 25. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Még lemaradt az, hogy (nem dicsekvésből írom, csak viszonyításképp) Ice Watch-om is van (2), és DC cuccaim (kedvenc márkám). Ha meglát a telefonos srác, mindig ezt mondja, mint egy papagáj: 'ááá, DC, iPhone, Ice Watch, van pééénz'. Olyan szánalmas.

17l

2011. dec. 25. 17:36
 15/18 anonim válasza:
fú de szánalmas vagy nekem is van
2011. dec. 25. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
hát hallod engem nagyon nem érdekel mit kaptál :D Ugyis tönkremegy hamar :D beázik mint a *ar :DDD
2011. dec. 25. 22:36
 17/18 anonim ***** válasza:

En netruggo vagyok sajna, szoval allandoan potyogom...most is rola irok :)

Eleinte nekem is volt egy ilyen hullam, h nem veszem elo emberel kozott, de aztan ugy dontottem lexarom ki mit mond, en ugyanaz az ember vagyok, ha leszolbak emiatt magukat minositik vele, es legalabb tudom hogy ok milyen felszinesek, hogy errol itelnek meg.

Egyebkent meg jah, kulfoldon minden 2. embernek ilyen telefonja van... Csak itt csinalnak belole ilyen nagy ugyet, ahogy fent irtak "ha nekem nincs akkor dogoljon meg a szomszed tehene is" magyaros virtus dominal.

2011. dec. 26. 21:18
 18/18 anonim ***** válasza:
8%

Irigyek az emberek? valakire igaz. De ne általánosíts. Mindenkinek akinek lett iPhone-ja és ismerem őt SZNOB LETT.

Azok az emberek akik nem iregyelnek azok számára te csak egy átlagos mű plázap*csa vagy aki 1 csettintésre mindent megkap apucitól meg anyucitól.

NEM TUDOM HOGY EZ IGAZ-E EGY SZÓVAL SE MONDOM HOGY AZ VAGY. Azt mondom hogy vagy sznob leszel, vagy plázap*csának gondolnak az emberek. Nem mindenki irigy. Nem vagy szánalmas ha a következőket nem csinálod:

- dicsekedsz vele

- nagyképűsködsz

. folyton megemlíted hogy neki (ismerősöd, barátod) ilyen nem lesz soha stb.

Tehát érted az ilyen felvágások.

2011. dec. 27. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!