Apple Iphone-t kaptam karácsonyra. Most akkor szánalmas vagyok?
Le kell szólni? Igen?
16/L
igen, nagyon tré vagy!
Hallod, te most komolyan nem vagy normális?
Nem erről beszélek.. meglátta egy nagyon közeli barátom és felvonta a szemöldökét. Nem is merem elvinni sehová..
Ez irigység? Ha igen, miért IRIGYEK az emberek? Miért?
Nem értem, miért lennél szánalmas, ahogy azt se, miért kellene leszólni akárkit akármi hasonlóért. Az Iphone, meg úgy általában egy Apple termék, azért irigység tárgya Magyarországon (mert csak itt az), mert népszerű, úgymond "menő" (ez is az egyik legfontosabb része az Apple-nek (a jó minőségű termékek mellett)), valamint azért, mert (aránytalanul) drága. A magyar ember meg úgy gondolkozik, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. Ne mered sehová se vinni? Megértem a helyzetet, de nem kellene így gondolkodnod. Ez egy ilyen... mocskos világ, szerintem legalább is sajnálatos, hogy pl. tényleg vannak olyanok, akik a másikat lenézik csak azért, mert neki van valamije, ami nekik nincs, és akkor még ő érzi magát rosszul. Na, ez egy vicc. Mi közük van nekik hozzá, hogy neked mid van? Az Iphone az, amit a neve is mutat: TELEFON. Egy tárgy, nem lesz tőle se jobb, se rosszabb az ember. Bár nem vagyok igazán benne a témában, úgy tudom, elég jó telefon, azt mondom, örülj neki, használd egészséggel, és ne is jusson eszedbe emiatt kínosan érezni magadat.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!