Milyen életre vágysz?

Az elég,elég ha a csajodnak vagy rocksztár:)))
De a rocksztárok egyébként is korán halnak,úgyhogy jól vagy te így is!:)

Nem az számít, hány évig élsz, hanem hogy hogyan éled azt az X évet, ami megadatott :D
Inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át :D

23:19:
Szebben fogalmazva az idézet úgy szólt, hogy "A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben." Abraham Lincoln idézete volt és piszkosul igaz. :)
21F

Szeretnék egy olyan barátnőt, aki nem csak egy csaj a sok közül, hanem lelki és testi társam. Aki pont úgy fogad el, hogy nem vagyok menő. :)
Aztán szeretnék valami normális végzettséget, munkát. Nem akarok olajmágnás lenni, de azért utcaseprő sem. Emellé még jó lenne egy kis külvárosi lakás, vagy netán egy kertes ház meg egy autó és ennyi.

Szeretnék nagyon-nagyon sokat utazni,olyan munkát,ami sok szabadidőt hagy nekem,hogy sokat tudjak foglalkozni a hobbijaimmal.Egy szép kis kertes házat szeretnék sok állattal.Olyan munkát szeretnék,amellyel segíthetnék az embereknek abban,hogy sokkal jobban érezzék magukat a bőrükben (pl.:jógaoktató),szeretnék másoknak adni a tapasztalataimból...
Nem vagyok hippi,de világbékét szeretnék,mert sokkal jobb és biztonságosabb lenne a világ,ha az emberek szeretnék,elfogadnák és segítenék egymást!
Szeretném elérni a "megvilágosodást",tehát szeretném megérteni az élet nagy dolgait.A szellemi fejlődésem és kiteljesedésem a legfontosabb számomra.
19/L

Ha annyira meg akarod érteni az élet nagy dolgait, akkor a világbéke témában segítek kicsit:
Világbéke sosem volt, sosem lesz, mert egyáltalán nem természetes, hogy legyen, sőt, természet-ellenes lenne, ha lenne. Oka: egy végtelenségig szaporodni képes faj egy véges erőforrásokkal rendelkező, véges téren osztozik, tehát elkerülhetetlen, hogy a különböző egyedek/csoportok harcoljanak az erőforrásokért. És itt faj alatt érthetsz bármit, oroszlánok, csimpánzok, fókák, stb. mind ezt csinálják. Harcolnak egymással az egyedek, illetve a csoportok. Ez így tök természetes dolog.
Más: az élet nagy dolgainak a megértéséhez az elméleti fizika vezet el, nem jóga.. :)

A jóga nem is arra való...
Te másban hiszel,mint én,ennyi...

szeretnék divattervező vagy stylist lenni és ebben persze sikeres is, sokat utazni, szép lakás vagy ház, játékokat venni más gyerekének, sok pénzt is szeretnék, és nem akarok elhízni
családot nem akarok, se ünnepeket, se háziállatot
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!