Milyen életre vágysz?

A kérédés bejelentve:
Rossz kategóriában van.

Se menő,se énekes,se orvos.Szeretnék a szakmámban dolgozni,"használni a diplomámat",szeretnék kis lakást,kisautót,sok szeretet na meg természetesen Őt,de Őt is illett volna a fontossági sorrend élére írni.Ó és egyenes hajat:))))))))))
És te?

Nálam ez már akadémikus kérdés, hogy milyen életre vágyok, 29 évesen az életem már megváltoztathatatlanul felvett egy adott irányt, és gyökeres fordulatot már nem fog venni :D
De ha visszamehetnék mondjuk 12 éves koromba, gőzerővel elkezdenék gitározni, és zenész lennék :D

Sima kis egyszeru életet. Dolgozni szakmán belül, saját kis lakásban éldegélni, autóval járkálni, stb... Sima átlagos polgári életre vágyom. :))
21F

az én boldogságomhoz nagyon kevés kéne, de nem jó országba születtem hozzá. füvet termesztenék, füvet szívnék, füvet árulnék, fűfajták keresztezésével kísérleteznék.
27/F

Feleség, gyerekek.
Egy normális munka normális fizetéssel.
Valami jó autó.
Évente legalább egy külföldi nyaralás.
Egészség.
És, hogy ne kelljen féltenem a gyerekeimet a cigányoktól.. :S

"Most is kezdhetsz gitározni.Szeretem a gitáros pasasokat!:D"
Nem mondtam, hogy nem gitározok :D Már 16 éves korom óta játszok, de csak hobbiszinten zenélgetek, és munka mellett már nincs időm rá, hogy komoly bandát csináljak, és világhírű rockszár legyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!