Egyre bunkóbb vagyok. Már nekem is sok néha, hogy nevelhetném le magam róla? Mindenki rosszul van már tőlem.26 F
20 évesen teljesen oké voltam
21 évesen elkezdtem pénzt keresni, aztán kb 1,5 évente kategóriás fizetésváltások, autók, saját lakás.
Most svájcban vagyok egy export cégnél, S mercivel járok. Hónapról hónapra sznobabb vagyok, flegma és bunkó.
A szüleim és a párom is rosszul vannak tőlem. Ez valami hajlam? Vagy alapszemélyiség ami most teljesül ki? Hogyan fojtsam vissza?
Én is 26 vagyok!Ez szerintem csak a korral jár! :)
Hogyan fojtsd el a dolgot?Gondolkozz mielött beszélsz,vagy cselekedsz!Mindig vegyél egy jó nagy levegőt és gondolj bele hogy mikor mik lesznek a következmények!
Ha nem vagy tisztában azzal, hogy ki az úr a bőrödben, akkor kétséges, hogy a sikereidet mázlinál többnek köszönheted. Eddig hol voltál? Minden csak úgy megtörtént? Ki alakította a sorsodat?
Belül sokkal könnyebb dolgod lesz az "alakítani az életen" típusú műveletekkel. Baromság, hogy nem tudsz másképp gondolni dolgokra.
Jajj én a politikusokban sohasem bíztam. Egyik sem volt jó és egyik sem lesz az. És miből gondolod, hogy én nem vagyok pénzes? Csak én tudom, hogy a virágnak nem csak szirmai vannak, hanem gyökerei is. És gyökerek nélkül életképtelen lenne.
Nem kell mindenkit lenézni és bunkózni mindenkivel, mert a végén senkid sem marad. Ha gazdag vagy vehetsz magadnak bármit, még nőt is, de szeretetet soha... vagy végül s a pénzed szerethetik, de az nem olyan, mintha szeretnék az apró bolondságaid, a mozdulataid, az érzéseid. És erre bármit lehet kifogásul találni, de szerintem a világon a legfontosabbak az érzelmek... ezáltal a család, szerelem, és persze a barát és a haverok. ;) Csupán észre kell venni őket, hogy nem csak úgy odanőttek, hanem mi vonzottuk magunk mellé az illetőt, de amilyen nehezen szereztük meg olyan könnyen el is veszíthetjük.
Kicsit össze-visszaság lett, de így jött az ihlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!