Mással is történnek ilyenek?
Remélem, nem tévesztettem kategóriát, de hirtelen nem tudtam eldönteni, hová is írjam...
Szóval, a helyzet az, hogy néha furcsa, számomra felfoghatatlan dolgok történnek velem, olyan "kívánj valamit, és teljesül" elven.
Például:
Nyáron vártam egy barátnőmre a városban, és láttam egy nagyon helyes srácot. Néztem őt, és ez jutott eszembe: "Hm,de jó volna ismerni őt...!"
Aztán jött a barátnőm, leléptünk, és azóta nem is láttam, nem is foglalkoztam vele.
Pár napja megint láttam őt egy szórakozóhelyen, kiderült, jóban van az egyik barátommal. Nem próbáltam ismerkedni vele, mással voltam elfoglalva, meg hát a barátnőjével volt...
Már indulni készültem haza, mikor minden előzmény nélkül odajött hozzám, bemutatkozott és mondta, "Örül, hogy megismerhet." Hát, nagyon meglepődtem. :) (Senkinek sem meséltem róla semmit azelőtt)
Rengeteg ilyen volt még, de gondolom, példának ennyi is elég, érteni, mire gondolok.
Egyszerűen csak gondolok valamire/valakire, és teljesül pár hónap vagy év múlva, amire gondoltam, amit kívántam.
Tudom, persze, léteznek véltelenek, csak arra volnék kíváncsi, gyakran van ilyen mással is?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!