Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Belebolondulok a "magányba"....

Belebolondulok a "magányba". Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Engem sose szeretett senki, mármint a szüleimen és nagyszüleimen kívül... óvodától kezdve kiközösítettek a többiek. 7. osztályba derült ez ki (mert nem mondtam senkinek) és akkortól kicsit változott a helyzet. Középiskolában már nem de egyszerűen nem nyíltam meg senkinek, megtetszett egy lány de nem mertem közeledni felé. Szóval csak pár barátom van. A szüleim szeretnek tudom, de nem is erre vágyom hanem hogy legyen mellettem valaki, hogy bármikor mellettem legyen amikor szükségem van rá... a szüleim itt vannak de nem tudok nekik elmondani semmit. nem tudom miért. bocsi ha hosszúra sikeredett. nem tudom mitévő legyek mert már belebolondulok ebbe az egészbe.
2009. máj. 17. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem sincsenek igaz barátaim de én ezen már nem is rágódom :(

17F

2009. júl. 18. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
18/L vagyok és én is így vagyok már mint az előző, h le se sz@rom mostmár... Such is life... Inkább döglög egész nap a gép előtt...
2009. júl. 19. 11:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nálad rosszabb helyzetben vagyok kérdező. Nekem 1 barátom sincs, a szüleim és a családtagjaim sem szeretnek, senki nem szeretet engem. Csak az interneten tudok néhány emberrel beszélni különböző társkereső oldalakról. Kiközösítenek az iskolában az osztálytársaim, már 1. osztálytól kezdve senki nem akart velem barátkozni. Mindig egyedül vagyok mindenhol. 13 éves, 7. osztályos és fiú vagyok.
2009. júl. 19. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
11:44-es,előtted szóló vagyok.Hehe én is ezt szoktam mondani(Such is life) :D
2009. júl. 19. 11:58
 15/16 anonim ***** válasza:
11:48-asnak. Neked ez még megváltozhat mikor középiskolába mész.Ott minden tiszta lappal kezdődik.
2009. júl. 19. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia én is székesfehérvári vagyok, és pont olyan mintha rólam írták volna, csak én 13 éves vagyok (7.-es), és lány. Engem 7. től közösítettek ki nem ovitól. És mindig is szerettek a társaim csak most már nem annyira. Még abban különbözik a helyzetünk, hogy nekem csak a suliban nincsenek barátaim, máshol vannak. Én is belekeveredem néha ilyen kiközösítős ügyekbe, pl. két legjobb barátnőm van, akik néha kizárnak. Már nagyon várom hogy elmehessek ebből a suliból. Ellenségeim egyébként nincsenek, csak 1 az osztályból. Tényleg pont olyan mintha rólam írták volna, mert nálam is csak hetedikben derült ki.
2009. júl. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!