Belebolondulok a "magányba". Mit tehetnék?
Még annyit, hogy felvettem a kapcsolatot interneten keresztül az egyik lány unokatesómmal, de csak néha beszélgettünk. De nem is hoztam fel, hogy találkozhatnánk vagy bármi ilyesmi mert nem tudom mit reagálna vagy ha találkoznánk mit mondanék neki... egyébként csak kiskoromban láttam utoljára...
17/F
Szia!
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok mint most te, csak én lány vagyok. Nekem van egy ikertestvérem, de sajnos nem olyan a viszonyunk mint a filmekben lehet látni, hanem mint két idegen :(
Menyi idős vagy most egyébként?
Jaj bocsi az előző vagyok.
Én 19 éves vagyok. Sok mindenkivel jóban vagyok, de olyan bizalmasom nincs sajnos :s Akivel eljárhatnék bulikba meg ilyenek ... így marad az esti msn-ezés :(
17..
megértem a helyzeted. és ez nagyon nem jó helyzet
Gyerekek !
Kérlek ne sajnáljátok magatokat annyira, ne nyaldossátok sebeitek.
Komolyan!Tapasztalatból írom.
Csak idővesztegetés.
Azt irod "legyen vki aki mellettem van mikor szükségem van rá"
NEM! Azért akarj vkit h szerethesd h adj neki magadból.
Az emberek,barátok,társak ugyis mindig jönnek-mennek az ember életébe.
Törödj magaddal.Ez a megoldás.
Alakitsd ugy az életed h jól érezd magad.
Szervezz singli programokat,én is szoktam csinálni.Tök jó.
Dolgozz ,az is nagyon jó v hobbi .
Csak csinálj vmit.
Vagy kersed meg azt a lányt aki itt írt neked.
Ja és örülj h szeretnek a szüleid.Irigyellek !
épp ez az, teszi a dolgát, tanul, de nem mindegy hogy milyen környezetben...
ahová utálsz bemenni ott nem fogsz tudni úgy teljesíteni, mint a többiek akik élvezik, szeretik a társaságot, imádják a 20 perces szünetet és nem csak arra gondolnak hogy ha 10 perc lenne akkor mennyivel korábban szabadulna..
csináljon vmit, hát persze, de egyedül? ahhoz azért vmi jónagy elszántság meg bátorság kell, nekem pl nincs olyan
egyébként köszi a válaszokat..
az utolsó hozzászólónak: hát tényleg nem... én meg nem is szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!