HOGY legyek boldog, ha hülyének születtem? . Van vki ugyanebben a cipőben? -lent- (egy srác)
Üdv most végzem a gimit, az emberek nagy része utál mert nem tudok koncentrálni sokszor (az álom világot ebből kifolyólag jobban szeretem mint a valóságot, ettől függetlenül tudok beszélgetni stb.), a memóriám meg egy sz@r, anyámék is ordibálnak velem, hogy mindent elfelejtek. Tanulásban is elég gyenge vagyok. Másrészt tapasztalatlan vagyok és nem túl tökös srác:S Az érettségire tanuláshoz is motiválna egy bnő de így egyedül, hogy nem szeretnek, még pár haverom is lehülyéz néha, akik nem a haverjaim azok meg degeneráltoznak is sokszor... Néha mondok pár fárasztó dolgot a nagymenők előtt akkor kínosan érzem magam, de akkor is ha nem mondok semmit és szocfób-feelingel kussolok:S Most is taliztam egyik régi ismerősömmel a buszon (aki egy nagy májer, végigsmárol mindenkit egy-egy buliba stb.), előttünk meg rajtam röhögtek a lányok...
KI érzi még hasonlóan magát, hogy nem igazán tartozik bele a társadalomba, és kitaszított?
Ki született még ilyennek?
Szerintetek van esély egy boldog életre?
Mit kezdjek magammal?
:S
Nem vagy hülye.
Csak azért vagy hülye mert elhiszed hogy az vagy.
kb ugyanezt érzem suliba, csak nekem vannak hobbijaim amiket csinálok suli után mivel (gitározom már 5 éve, már elég jól megy) ,és ezek tök jó kedvre derítenek ,akár milyen szar volt suliba, nem csesztet senki ,illetve vannak olyanok akik "visszaélnek" azzal ,ha elpirulok,zavarba jövök ,és ezt fokozzák ,de nincs semmi gáz az osztályommal, viszont velem van sok
már egy jó 5 éve tart ez az állapot, és igen unom
jah és én sem tudok koncentrálni ha ez megnyugtat ,egy év múlva érettségizek, és elég szarok a jegyeim:\
rájöttem, hogy nem a mában kell élnem, vagyis ha azt veszem életnek aki ma vagyok, akkor az élet egy fos, ezért kitűztem magamnak célokat, és affelé orientálódom..hogy később ne legyek ekkora balf.sz..
ami nagyon fontos a mai világban az a dumád, valahogy ezt kéne fejleszteni ,mind a csajoknál,haveroknál nem tudsz érvényesülni ,nem fognak komolyan venni ha nem jó a beszélőd(már pedig nekem sem jó), de sajnos tippet nem tudok hogyan tedd
ez sem ért semmit..
de ha gondolod írhatsz
egy valami fontos ,kezdjél vmi dologba ami éltet, ami nagyon tetszik és amiben jól érzed magad,fejlődhetsz(mert csak akor fejlődhetsz ha kitartó vagy és akkor lehetsz kitartó ha élvezed) BIZTOS VAN ILYEN, akár sport,hangszer,kreatív videókat is csinálhatsz, írj verseket, LÉGY KIEMELKEDŐ VMIBEN :)
jah és még annyi ,hogy én baromi jól kigyúrtam magam, kb minden héten megcsodáltak hogy azt a rohatt milyen jó alakom van ,jól esett a dicséret, de aztán nyilván ne rólam folyt tovább a duma hanem számomra érdektelen témákról ,amikbe én nem éreztem jól magam==>jó sok gátlás :(
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!