Sírógörcs, szorongás, remegés, idegesség miért?
Figyelt kérdés
ezek egyre gyakrabban jelentkeznek, és félek attól, hogy orvoshoz kell majd mennem emiatt...17/L
depresszió esetleg kialakulhatott? gyakran jelentkezik hányinger, erős szívdobogás, állóképtelenség, levertség és a végtagjaim is fájnak olykor, holott nem erőltetem meg semmivel..:/
2011. dec. 15. 15:15
1/3 anonim válasza:
kérdésedben a válasz:nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/nem erőltetem meg semmivel..:/ mozogjál sokat első pár alkalom nehéz lesz de utána jobban fogod érezni magad
2/3 anonim válasza:
lelkibajod, van? pasik, barátok, család, minden okés? az első válaszolónak is igaza lehet. és még vicces is, a maga fura módján.
3/3 anonim válasza:
Nálam is ezek vannak.. sírógörcs,remegés,szorongás, idegesség.. depresszió.. mostanában minden nap.. 13/L
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!