Megállítok embereket az utcán és hülyeségeket kérdezek. Mi az első benyomásod az ilyen emberekről?
ilyen kérdéseket teszek fel: eszkimók vagy eszkimókok? ; Bumerángot választanád vagy banánt ha megtehetnéd?
általában a folyosón szólítom le az embereket a suliban, de olyat is csinálok h mikor két pár smárol egymással, a fiú vállára teszem a kezem,mélyen a szemébe nézek és drámai hangnemben mondom neki: higgy neki.
utcán ritkán csinálom.
Szóval te mit gondolsz az ilyen emberről? Származott már pár barátság ilyen ismerkedésekből :DD
Banánt választanám, de csak ha az eszkimók adnák!
Megölelném, ha látnám, hogy nem pszichopata, hanem szimplán hülye, mert szeretem a hülyéket, akik szeretere éhesek.
25/F
Amúgy a seggem is megfognád ölelés közben, mert ez sem mindegy :D
Higyj neki, az is jó duma, de ha azt mondanád ne higyjél neki, lehet, hogy pofán verne!
laza vagy, tetszik :) egyszer történt velem hasonló:sétáltam az utcán, amikor 1 srác megállt előttem, rám nézett és valami hatalmas f@aszságot kezdett énekelni. Felvidította a napomat. :)
20L
Szerintem is jópofa..Én örülnék ha valaki odalépne hozzám és megkérdezné h megölelem e..Persze csak ha normális embernek tünik, mert ha szakadt alak akkor inkább elfutnék..
:D jó hostess lenne belőled:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!