Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmmel most tervezűk...

199303 kérdése:

A barátnőmmel most tervezűk az első egyűtlétet. Ő még szűz. Mit ajánlanátok h tőkéletes legyen minden? Hűlyeségeket ne irjatok 19/F

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 17:34
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
gumit
2010. márc. 16. 17:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
gyertyák
2010. márc. 16. 17:40
 3/15 mimcsii válasza:

türelem, hosszú előjáték.

MM

2010. márc. 16. 17:40
 4/15 anonim válasza:

Nem sértésnek szánom de először helyesírási lecke :O

A kérdésre meg: védekezzetek és ha gyertyával várod vagy vmi ilyesmivel az jobban rájátszik (:

2010. márc. 16. 17:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja és létszi ne egy szavas válaszokat irjatok. Hanem értelmes bő válaszokat. És ami kimaradt nemet és kort is létszi. Kőszy
2010. márc. 16. 17:42
 6/15 anonim válasza:
100%
Nem igazán értem mit kell ezen ennyit tervezgetni, 2 ember kell hozzá, meg szerelem, bizalom, aztán majd megy minden magától. :)
2010. márc. 16. 17:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm az eddigi válaszokat:)
2010. márc. 16. 17:43
 8/15 anonim ***** válasza:
A gyertya jó. a lényeg hogy otthonosan, biztonságban és jól érezze magát, a nők kényesek erre. Legyél nagyon ekdves és figyeld mnden lélegzetvételét, legyen ez az este az ő estéje. hosszú előjáték úgy nem fáj annyira. persze gumi. jöhet füstölő meg lágy zene mnen ilyesmi ami neki bejön. NEm árt ha egyedül vagytok a házban, és semmi ne zavarjon meg. Sok szerencsét :)
2010. márc. 16. 18:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Fogalmam sincs hány éves a barátnőd, szerintem ez is fontos. Amúgy amit ajánlani tudok: Biztonságos hely.Ezt úgy értem hogy nem kell tartani attól hogy benyit a kis öcsi esetleg meghallja anyu.:) Akkor sok idő. Mondjuk másfél vagy két óra, ne kelljen sietni. Amikor ez mind megvan, szerintem jó ha van nálad minimum 3 darab gumi illetve oda készíthetsz valami síkosításra alkalmas cuccot, példa: babaolaj. (Ez természetesen nem muszáj de jó ha kéznél van és nem akkor kell kirohanni a fürdőbe.) Aztán a többi az meg rajtad áll. Ne siessétek el az előjátékot sem, ráértek:P Legyél vele nagyon óvatos, mert mivel első nem biztos hogy mer szólni ha fáj. Ezt is jó ha tisztázod vele hogy nyugodtan szóljon semmi sértődés nem lesz belőle ha azt mondja hogy nem esik jól neki bármi. Közben jó ha kérdezgeted is időközönként hogy fáj-e vagy milyen érzés. Konkrétan nem jut több eszedbe, de gumiból tényleg ne csak egy legyen nálad mert mi ebbe a hibába estünk hogy volt 2 gumi a barátomnál és ellőttük kb 15p alatt a kettőt.:S:)
2010. márc. 16. 18:13
 10/15 anonim ***** válasza:
bocsi lehagytam az utolsó vagyok és 17 éves lány.
2010. márc. 16. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!