Volt már olyan veletek, hogy egy régi illat, felidézett régi emlékeket, korszakokat?
Figyelt kérdés
Olyan furi, mikor felvillannak az emlékek egy régen érzett illat szagolása közben!2009. máj. 16. 15:19
11/14 anonim válasza:
Skszor forul elő ez velem is, és nagyon jó. Megérzek egy illatot pl. és az jutott múltkor is eszembe, h ezt a parfümöt használtam, mikor elkezdtem discoba járni. Vagy pl. szülésre a kórházba egy nagy Jonhsnon (felnőtt, nem gyerek) tusfürdőt használtam, és ha megérzem az illatát, akko regyből előtörnek az emlékek, mintha ott lennék újra!
12/14 anonim válasza:
En is vagyok igy, nagyon jo erzes! :))
13/14 timido válasza:
ezzel én is így vagyok. Van egy parfümöm, amit 3 éve használtam, és direkt azért vettem, hogy ha jön egyik ismerősöm, tetsszen neki. (tetszett, és meg is szeretem) És miután elment, nem is használtam a parfümöt, és ha megszagolom, mindig az a hét jut eszembe. :))
14/14 anonim válasza:
Nem is egyszer!:) Valamelyik nap a hintőpor illatával ébredtem, ami elég érdekes, tekintve, hogy fél éves korom óta nem használok ilyet, és félálomban ösztönösen félreugrottam, mert berémlett az emlék, amikor karon ülő koromban a dédim egy kis plüsmacskát hajít felém :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!