Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már olyan veletek, hogy...

Volt már olyan veletek, hogy egy régi illat, felidézett régi emlékeket, korszakokat?

Figyelt kérdés
Olyan furi, mikor felvillannak az emlékek egy régen érzett illat szagolása közben!
2009. máj. 16. 15:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Skszor forul elő ez velem is, és nagyon jó. Megérzek egy illatot pl. és az jutott múltkor is eszembe, h ezt a parfümöt használtam, mikor elkezdtem discoba járni. Vagy pl. szülésre a kórházba egy nagy Jonhsnon (felnőtt, nem gyerek) tusfürdőt használtam, és ha megérzem az illatát, akko regyből előtörnek az emlékek, mintha ott lennék újra!
2009. máj. 16. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:
En is vagyok igy, nagyon jo erzes! :))
2009. máj. 17. 06:40
 13/14 timido ***** válasza:
ezzel én is így vagyok. Van egy parfümöm, amit 3 éve használtam, és direkt azért vettem, hogy ha jön egyik ismerősöm, tetsszen neki. (tetszett, és meg is szeretem) És miután elment, nem is használtam a parfümöt, és ha megszagolom, mindig az a hét jut eszembe. :))
2009. máj. 17. 09:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem is egyszer!:) Valamelyik nap a hintőpor illatával ébredtem, ami elég érdekes, tekintve, hogy fél éves korom óta nem használok ilyet, és félálomban ösztönösen félreugrottam, mert berémlett az emlék, amikor karon ülő koromban a dédim egy kis plüsmacskát hajít felém :D
2009. máj. 19. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!