Volt már olyan veletek, hogy egy régi illat, felidézett régi emlékeket, korszakokat?
Figyelt kérdés
Olyan furi, mikor felvillannak az emlékek egy régen érzett illat szagolása közben!2009. máj. 16. 15:19
2/14 anonim válasza:
Nyáron tusfürdővel kergettek, és ajándékba olyan tusfürdőt kapott apukám. Mikor megöleltem, akkor tiszta olyan volt mintha üldöznének a táborban
3/14 anonim válasza:
Már nagyon sokszor jártam így, és olyankor mindig jön az a kellemes bizsergés... Nagyon jó!:-)
4/14 anonim válasza:
persze,de ez természetes,és szerintem tök jó
6/14 anonim válasza:
persze, például ha a barátom mellettem van mindig érzem az illatát, és imádom :) de ha nincs, akkor valahogy nem tudok visszaemlékezni arra az illatra :(
7/14 anonim válasza:
Igen és ez ízben is így van legalábbis velem.
8/14 anonim válasza:
Velem nagyon sokszor van. És amikor meséltem barátnőimnek, kiröhögtek. Pedig komolyan mondom, hogy intenzívebb ilyenkor az a régi érzés, mint egy fénykép nézegetése közben például.
9/14 anonim válasza:
én meg amikor beülök 1 kb 15-20 éves outóba akkor érzem azt az illatot amit nagyon rég éreztem még sok daciaba és vele a jó emlékek is eszembe jutnak :)
10/14 anonim válasza:
Én direkt ezért szoktam a fontosabb, különlegesebb alkalmakra más parfümöt használni. Mert így könnyebb visszaidézni az emlékeket (:
Például mikor először randiztam a mostani barátommal, olyan parfümmel fújtam be magam, amilyennel sose szoktam. Azóta is ha megszagolom, mindig eszembe jut az az egy csodálatos nap.
Na megyek is a szekrényemhez szimatolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!