Mi az a természetes illat, amit nagyon szerettek? Gondolok a frissen vágott fűre, a gyalult fenyőlécre, amikor 90 C-on mosom a ruhákat annak az illatára stb.
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 20:07
1/11 anonim válasza:
anyukám mikor süt vagy főz, szeretem a kávé illatot is, a vasalás illatot, a gyertya illatát amikor kioltjuk, furcsa de szeretem
2/11 anonim válasza:
A nyári eső utáni illat, a tengerpart "sós" illata, nagymamám otthonának jellegzetes illata, ilyenkor, karácsony táján a sütőben sülő mézeskalács illata, tavasszal a hársfavirág illata.
3/11 anonim válasza:
a fenyőfa illatát. a párom bőre illatát imádom nagyon.
az anyukám illatát,ami furcsa mert 8 éve meghalt,de még mindig elevenen él bennem ez az illat.
5/11 anonim válasza:
A háztartási boltok illatát /festék szag/ gyerekkorom óta,a gyerekeim tarkójának illatát /ezer közül is felismerném/,az új bútorok illatát.A friss levegőn száradt ruhák illatát.
6/11 anonim válasza:
legjobban a fenyőfa illatát, de szeretem még az eső illatát (amikor épp esik)
7/11 anonim válasza:
a keskenykevelű ezüstfa illatát :D az eloltott gyertyáét és a sütikét :)
8/11 anonim válasza:
fenyőfa,benzin,illetve a gőze(motormániás vok)eső illat,vágott fű,opium parfüm :)párom illata,a kis babám illata
9/11 anonim válasza:
festék, eső, frissen vágott fű:)
10/11 anonim válasza:
vasaló, istálló, elfújt gyufa füstje, "baba-illat", új füzetek és könyvek, frissen felásott föld szaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!