TE mit teszel azért, hogy fejleszd magad, nem csak testileg, hanem lelkileg?
Figyelt kérdés
hogy jobb emberré válj, hogy érezd hogy van, volt értelme a napnak, az életednek?18/L
(olvasás, idegen szavak tanulása, sportolás, és még?.. várom a válaszokat)
2011. dec. 10. 18:49
1/3 anonim válasza:
Olvasás igen, de nem mindegy, hogy mit.
Filmnézés is jó.
De csak akkor, ha nem a szemetet olvasod és nézed.
Valamint ha hajlandó vagy elgondolkodni mindenen, amit látsz és hallasz, és ha van mindezeket kivel megbeszélni értelmesen.
Az idegen szavak tanulásának semmi köze hozzá. Kuka.
A sport szerintem csak részben igaz.
Például beszélgetés olyan emberekkel, mint én. :)
Komoly barátságok, kapcsolatok.
Más embereken segíteni, ezzel foglalkozni.
Vallások, világnézetek, filozófiák tanulmányozása.
2/3 anonim válasza:
sztem akkor feljődsz ,ha olyan dolgokat vállalsz magadra amiket azelőtt nem mertél..olyanokat csinálsz amik növelik az önbizalmad..sajna én hajlamos vagyok megfutamodni mint vmi gyáva nyúl, legalább is ez volt eddig ,de mivel nem szeretnék ilyen maradni ezért cisnálok sok olyat amit azelőtt nem mertem
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hasznos válaszokat, : ) első válaszoló, ha szeretnéd beszélgethetünk:D, hamár ennyire ajánlod magad, biztos jókat lehet veled beszélgetni:D
2011. dec. 10. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!