Mi fájt életedben a legjobban? Testileg, lelkileg.
Az,hogy meghalt a legjobb barátnőm.
Hetekig nem ettem,csak sírtam.Utána akartam menni,mert Rajta kívűl senkire sem számíthattam..még most is így érzem...
1. amikor meghalt apukám
2. amikor a férjem nem állt ki mellettem egy családi balhé alkalmával
Testileg az, amikor a talpamról szedték le a szemölcseimet, sokat. (Ez sajnos nem érzéstelenithető).
Lelkileg az, amikor véget ért az első nagy szerelem 12 év után, de csak gyakorlatban, a szerelem ment tovább.
1. amikor a szeretett apámtól kaptam egy jókora pofont kb. 10 évesen (pedig csak a fogaimat nem mutattam meg neki), azóta megromlott a kapcsolatunk ,félek tőle és minden férfitól
2. amikor biztosra vettem, hogy felvesznek az egyetemre, ezért a másik egyetemen lévő felvételimre nem is tanultam, az egész felvételit rajzolgatással töltöttem míg a többiek a tesztek felett szenvedtek. Rá két hétre megkaptam az egyetemtől a levelet ("ahova biztosan felvettek"), hogy nem nyertem felvételt. Ez egy nagy pofon volt.
3. amikor kiskoromban öreganyán (apám anyja) édesanyámról mindent összehazudott, csakhogy ne szeressem őt. Mindennek elhordta és én még vissza se tudtam neki vágni, mert én húztam volna a rövidebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!