Mi fájt életedben a legjobban? Testileg, lelkileg.
Amikor láttam anyuékat egymásnak sodrófával esni, aztán apám vérző orrát, meg a veszekedések miatt kijövő rendőröket...5 éve volt, de azóta se tudok rágondolni.
19/l
1. Amikor kiderült hogy apámnak 2 éves viszonya volt egy fiatal k.......val, és majdnem elváltak e miatt a szüleim.
2. Mikor kiderült hogy 2 éves viszonya volt a férjemnek. Elváltam :)
24/L
Hú... Részvétem egyeseknek.:S
Lelkileg eddig a szüleim válása, meg apám brutális fenyegetőzései.
Testileg meg talán amikor egy nagy darab parketta szakadt a körömágyamba.
Ami lelkileg a legjobban fájt, mikor elvesztettem v.kit.
Fizikailag a vesekő kipisilése.
testileg: 2 szer betört a fejem..elöször hátul a nyakam ferletti résznél...hónapokig nemtudtam háton aludni...másodszorra a szemem melett...kis varrásnyomok azóta is látszanak..az orvos szerint ha egy kicsit roszabbul esek akkor a szemem bánta volna...
lelkileg: az fáj ami most van..hogy nagyon sok ember van kürölöttem mégis egyedül vagyok..:S
Néha begyullad a foggyökerem, letört a fogam de a gyökér bennmaradt, ki kéne műteni de nincs hozzá kedvem.. szóval az begyullad néha, és akkor pokolian fáj, eddig 1 hét volt a legtovább, de napi 4-5 cataflammal kibírható.
Lelkileg meg nem szokott semmi fájni.
testileg: 70nel biciklivel a kerytésnek sisak és egyéb védők nélkül.
lelkileg. a család kezd szétesni, mindenki gyűlöl engem körülöttem, nincsenek jó barátaim, barátnőim, senki sem áll ki mellettem, és mégis nekem lesz igazam, egy meg nem értett kis sz@rházi vagyok, vidéken élek ahol még szomszédaink sincsenek, ez az egész annyira lehangol.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!