Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi fájt életedben a legjobban?...

Mi fájt életedben a legjobban? Testileg, lelkileg.

Figyelt kérdés
Hogy érezted magad, mit éreztél, stb...
2011. febr. 19. 20:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Amikor láttam anyuékat egymásnak sodrófával esni, aztán apám vérző orrát, meg a veszekedések miatt kijövő rendőröket...5 éve volt, de azóta se tudok rágondolni.

19/l

2011. febr. 19. 22:11
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
"Jó neked... De én nem szeretnék a helyedben lenni,nem bírnám elviselni,ha csak a pénz körül forogna az életem.." Azt nem tettem hozzá, hogy azóta van 3 gyerekem, úgyhogy már nem a pénz körül forog az életem csak. És tudod, örülök hogy csak ennyi volt a legnagyobb gondom,, mert ez azt jelenti hogy akik számomra fontosak még élnek, és lekopogjam, egészségesek is.
2011. febr. 19. 22:30
 13/22 anonim válasza:
73%

1. Amikor kiderült hogy apámnak 2 éves viszonya volt egy fiatal k.......val, és majdnem elváltak e miatt a szüleim.

2. Mikor kiderült hogy 2 éves viszonya volt a férjemnek. Elváltam :)

24/L

2011. febr. 20. 18:49
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Mikor úgy éreztem hogy mindenki leszar és nincsenek haverjaim. Sajnos most is csak 1 igaz van, de néha még mindig ezt érzem ha én itthon unatkozok ő meg más haverjaival van...
2011. febr. 21. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
amikor a szemem láttára halt meg édesapám.azt sose fogom kiheverni
2011. márc. 5. 19:11
 16/22 anonim ***** válasza:

Hú... Részvétem egyeseknek.:S

Lelkileg eddig a szüleim válása, meg apám brutális fenyegetőzései.

Testileg meg talán amikor egy nagy darab parketta szakadt a körömágyamba.

2011. márc. 5. 19:33
 17/22 anonim válasza:
58%

Ami lelkileg a legjobban fájt, mikor elvesztettem v.kit.

Fizikailag a vesekő kipisilése.

2011. márc. 5. 20:19
 18/22 Mentifantezsvér ***** válasza:

testileg: 2 szer betört a fejem..elöször hátul a nyakam ferletti résznél...hónapokig nemtudtam háton aludni...másodszorra a szemem melett...kis varrásnyomok azóta is látszanak..az orvos szerint ha egy kicsit roszabbul esek akkor a szemem bánta volna...

lelkileg: az fáj ami most van..hogy nagyon sok ember van kürölöttem mégis egyedül vagyok..:S

2011. márc. 5. 22:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Néha begyullad a foggyökerem, letört a fogam de a gyökér bennmaradt, ki kéne műteni de nincs hozzá kedvem.. szóval az begyullad néha, és akkor pokolian fáj, eddig 1 hét volt a legtovább, de napi 4-5 cataflammal kibírható.

Lelkileg meg nem szokott semmi fájni.

2011. márc. 5. 23:31
 20/22 anonim ***** válasza:

testileg: 70nel biciklivel a kerytésnek sisak és egyéb védők nélkül.

lelkileg. a család kezd szétesni, mindenki gyűlöl engem körülöttem, nincsenek jó barátaim, barátnőim, senki sem áll ki mellettem, és mégis nekem lesz igazam, egy meg nem értett kis sz@rházi vagyok, vidéken élek ahol még szomszédaink sincsenek, ez az egész annyira lehangol.......

2011. márc. 6. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!