Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok halni. De mit...

Meg akarok halni. De mit tegyek hogy a családnak ne fájjon?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nincs helyem a világon, nem is lesz, és szerintem ezt el kell fogadni. Nem akarok többé élni.

Nem akarom mindennap elviselni a szorongásos betegséget, a magányosságot, nem akarom látni és irigyelni másnak a boldog életét, boldog családját, meg szeretnék halni.

Viszont számomra édesanyám a legfontosabb, ő elmondása szerint nem szeretne magányosan megöregedni, így reméli hogy egyszer talál egy rendes normális embert (elvált, ezért mondja) aki őszintén szereti őt.

Ez helyes, stb ezzel nincs gond.

Itt jött elő a fejemben megint a halál gondolata. Hogy remélem egyszer boldog lesz igazán, és remélem egyszer engem elfelejt, hogy ne fájjon neki az hogy meghalok.

Persze nem most akarnék öngyilkos lenni.

Elegem van a szorongásból, a hipochonderség által beképzelt betegségektől amelyektől folyton félek, elegem van a kezdetleges depresszióból, elegem van hogy mindenhol azt kell látnom hogy más ember mennyire boldog, mennyire jókedvű, mennyire szeret élni, és mennyire sok jó barátja van.

Ez csak tovább erősíti bennem azt az érzést, miszerint nem vagyok idevaló, nem érdemes élnem, nem érdemes tovább ezek miatt szenvedni.

(bunkó megjegyzéseket nem kérek, arra iylen lelki állapotba egyáltalán nincs szükségem, kösz)

2011. dec. 9. 22:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.

# 10/10 Időpont ma 16:18

Legyél büszke magadra!

2011. dec. 11. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a büszkeségemről nem volt szó, de örömmel olvastam a sablonos hozzászólásod.

Ne offoljunk többet.

2011. dec. 11. 17:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Változtass a hozzáállásodon! Ne azt nézd, hogy másoknak mijük van, neked pedig pont az nem adatott meg. Egyszerűen örülj annak, amid van, másból úgysem tudsz gazdálkodni. Tegyél az érdekében, hogy boldog lehess! Azzal semmit sem oldasz meg, hogy véget vetsz az életednek, ez csupán a gyengeség jele. Tűzz ki magad elé egy célt, és tegyél meg minden annak érdekében, hogy megvalósítsd.

Végül pedig: Mit tegyél, hogy ne fájjona családodnak? Egyszerűen ne tedd meg! Most komolyan, azzal semmit sem oldanál meg. Ha magad mögött hagyod a világot boldogtalanul, anyukádat szomorúan, valószínűleg mégkevésbé fog találni partnert magának...

2011. dec. 24. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!