Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy ne fájjon...

Mit csináljak, hogy ne fájjon ennyire?

Figyelt kérdés

Egy héten belül ez a második alkalom, hogy ennyire szörnyen érzem magam. Konkrétan fáj, baromira fáj, és ezen nem segítenek a rossz hírek, amiket kapok, mert azokat is kapok rendesen.

Transzexuális vagyok, és már megint emiatt nem álltak szóba velem. Gyűlölöm ezt, és még panaszkodni se tudok senkinek, ugyanis hűde titkolóznom kell... Kevesen tudják, azok pedig nem érnek rám. Ennek köszönhetően is roppant vidám vagyok. Könyörgöm, segítsen valaki! :C

2011. okt. 16. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

"Mit csináljak, hogy ne fájjon ennyire?"

Vágd le!

2011. okt. 16. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi fáj?!
2011. okt. 16. 21:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Valami itt belül, nem tudom rendesen megfogalmazni. Csak fáj.
2011. okt. 16. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok gyík, de a rossz hírek ritkán segítenek, ha az ember amúgy is padlón van.

Ha akarsz panaszkodni, szívesen meghallgatlak. Más hasznosat nem hiszem, h tehetek, de ezt nagyon szívesen. :)

2011. okt. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!