Hogy próbáljak meg normálisan viselkedni?
Szerintem te nyitott vagy és kedves.
Hivd meg őket magadhoz kártyázni,társasozni
ha eddig a suliba nem sikerült összebarátkozni
Azér taz fontos lenne hogy miattad ilyen a helyzet vagy miattuk?
Régebben énis voltam ilyen helyzetben.Rájöttem hogy én nem alkalmaszkodok kellő képpen így nem is várhatok tőlük semmit.HIdd el,ők csak annyit látnak hogy egy zárkozott gyerek vagy,magadba gúbozol,nem beszélsz...stb,igy ők bátran bemernek neked szólni mert tudják hogy ugyse reagálsz rájuk.És nem mellesleg unszimpatikus is lehetsz.
Próbálj meg oda menni valakihez nem muszáj az osztály legmenőbb 'kölkéhez' nyugodtan próbálkozz a visszahuzodobakkal.Beszélj órán és a szünetben is.LEgyél nyitott és semmiképp se mutasd hogy sebezhető vagy.
sajnos a romák ilyenek... nem részletezném mért de az összes ilyen soha ne bízz bennük
keresd olyanok táraságát akik elfogadnak olyxannak mint amilyen te vagy és nem szologatnak be
ha végképp rossz a helyzet akk lehet egy suliváltás jobb lenne nekd nehéz de jobb mint ezt hallgatni..
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!