Miért nincs semmi miatt bűntudatom?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 23:41
1/11 anonim válasza:
Dehogynincs! Csak jól titkolod (magad előtt is talán)...
3/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs semmi miatt. Akármikor megcsaltam barátnőimet is, semmi bűntudatot nem éreztem, és folytattam tovább az életem. Ez csak egy példa...
2011. dec. 8. 00:03
4/11 anonim válasza:
Nekem sincs. Lehet 1-2 oka, ennyi alapján nem fogja senki megmondani, hogy na emiatt nincs.
5/11 anonim válasza:
Mikor megcsalod a barátnőid!Akkor mond el nekik hogy megcsaltad őket és még bűntudatod sincsen!
Tudod valamiből meg kell tanulnod hogy a tetteknek következményei vannak burokfiú!
6/11 A kérdező kommentje:
Egy csomónak elmondtam és még akkor sem... mindig vállalom a következményeket azért amit én követtem el.
2011. dec. 8. 10:31
7/11 anonim válasza:
Hát akkor csak továbbra is így tovább!
Minek tartasz barátnőt ha úgyis megcsalod?Ez az igazi betegség!!!
8/11 anonim válasza:
Ez betegség, nem kell gúnyolódni.
Az pozitívum, hogy vállalod a tetteid következményét.
9/11 anonim válasza:
Szerintem csak nem szeretted eléggé a barátnőidet..
10/11 anonim válasza:
Mert antiszociálisan skizoid személyiségzavarod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!