Mitől lehet ez?! ÁÁÁ! Nem értem! HEEEELP!
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem érzem szükségesnek az alvást! :O
Tegnap éjjel nem aludtam(ma napközben sem);most megint azt érzem,h sok dolgom van,fáradt nem vagyok,minek aludjak?
Ha ledőlnék,hosszas forgolódás után talán elaludnék,de tuti felébrednék jó párszor :(
Ilyen már volt,h nem aludtam 1 éjjel,de hogy a második este se érezzem magam fáradtnak , az még nem fordult elő egyszer sem.
Mitől van ez? Mit tegyek?
2011. dec. 6. 23:18
1/6 anonim válasza:
Nyugi,majd kifáradsz,nem lehet ezt hosszú ideig csinálni..
2/6 A kérdező kommentje:
Az ok,hogy hosszú ideig nem lehet-még szerencse.
De:
Mitől lehet ez?
Lehet vmit tenni ellne azon kívül,hogy majdcsak elfáradok egyszer?!
Köszönet előre is ha ír még bárki...
2011. dec. 6. 23:55
3/6 anonim válasza:
Ittál kávét, energiaitalt esetleg ? Fogyasztottál csokoládét, egyéb magas cukortartalmú ételt ? Ha ezek mind nem, akkor egyszerűen lehetséges hogy kivagy pihenve elég rendesen, ráadásul valami motiváló munka van még előtted, szóval ez a két tényezőegyüttes is lényegesen magasan tarthatja az energiaszinted.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. dec. 7. 07:58
5/6 anonim válasza:
Bánt valami? Vagy halogatsz esetleg valami teendőt?
Az a lényeg, hogy a kötelességeid felől nyugodt lehess, a lelkiismereted nem fog reklamálni és szunyókálással sem lesznek gubancok. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Mind2. Picit le vagyok maradva magamhoz képest,ez pedig bánt...
2011. dec. 7. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!