Mit mondjak anyáméknak? Heeeelp!
Úgy volt,hogy ma csajos buli lesz,ottalszunk barátnőmnél.
De kiderült,hogy a héten nem volt bent 3órán,s most összeveszett az anyukájával.Az anyukája eltiltotta mindentől,és nem mehet el,meg nem is mehetnek hozzá.
Nem tudom mit mondjak anyáméknak,mert én jól tanulok,viszont mi nagyon jóba vagyunk.Félek,hogyha elmondom az igazat azt gondolják,hogy én is lógok.
Pedig 1 igazolatlanom sincs,sőt iskolából csak akkor hiányzok ha nagyon beteg vagy (még kisebb megfázással is mentem suliba).
Ha azt gondolják,hogy én is lógok,lehet,hogy nem engednék annyira,hogy találkozzunk...
Mit mondjak?
Vmi jó kis kamu-duma kellene,amit elhisznek?
Olyan rossz érzés lesz utána...
DE amúgy nem rossz ötlet.
Ez nagyon jó.
Elmondtam anyumnak.Azt mondta jó.Ennyi:)
nem értem.
ha nem lógtál,akkor miért parázol?
barátnőd lógott.és????
az nem te vagy,hanem ő:O
Köszi a válaszokat!
Ti nem ismeritek a szüleimet...Egyszer,még általánosban suli előtt beszélgettem osztálytársammal,ő cigizett.A szülei nem tudták,de kiderült és balhé lett.Ezt anyám megtudta és átkutatták a szobámat,meg megszagolták a ruháimat és a számat,hogy cigizek-e.Nem hitték el,hogy nem,pedig sosem gyújtottám rá.
Szóval félek,hogy most is ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!