Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Őszintén! Mennyire adod...

Őszintén! Mennyire adod önmagad? Mennyire mutatod a külvilágnak azt, ami tényleg vagy?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen önmagam adom, persze nem nyílok ki minden embernek, de aki kicsit is közel került hozzám és szimpatikus sok mindent elmondok magamról. Ha rossz kedvem van, akkor nem vagyok formában, amúgy általában mindig mosolygok és azt mondták ezt jó látni! : )

Nani

2009. máj. 14. 22:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan. Csak ezt a képet mindenki máshogy értelmezi, mindenkinek más jön le az én "énem"-ből. Ez mondjuk annak is köszönhető, hogy minden befogadó másmilyen. Néha azért, röhögök amikor valaki elmondja, hogy ilyennek meg ilyennek gondol, és közben én totál másmilyennek látom magam. Plusz ezen még az is bonyolít, hogy nekem sem csak egyféle viselkedésem van.Az embernek mindig leszek kételyei hogy mi az amilyennek a világ látja. Hiába adom önmagam, ha ugyanazt mindenki máshogy értékeli.
2009. máj. 14. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Van, amikor tényleg csak eladom magam, ergo jobbnak mutatom magam, mint amilyen valójában vagyok...

Ez tény.

Így nem lennék őszinte, ha azt mondanám: mindig őszinte vagyok, mindig magamat adom.

Viszont őszinte vagyok, ha azt mondom: igyekszem őszinte lenni, és magamat adni. Sajnos nem mindig sikerül.

De itt a site-on csak 1 nevem van. :D (23/L)

2009. máj. 14. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 100%-ig az vagyok ami.Sosem vinnének bele eegy olyan dologba ami nem én vagyok. Például sosem mennék bele abba, hogy lemenjünk a C&A-ba és ruhákat próbálgassak. EZt csinálják a barátnőim. (egyszer előfordult, de akkor is csak azért mert megtetszett egy felső amit később meg is vettünk). Csendes vagyok, és ehhez tartom magam, sosem vagyok nagyszájú. Tudok vicces is lenni, de csak akkor ha megkívánják. A stílusom egyéni. Már többször mondták, hogy nagyon furin, de szépen öltözködöm. Pl. Én nem vennék fel egy fekete csőgatyát egy rózsaszín toppal és egy lógós, kerek fülbevalóval.
2009. máj. 15. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
úgy érzem maximálisan önmagam tudok lenni majdnem minden helyzetben. Persze ha valakit nem ismerek, akkor a kicsit "távolságtartó" önmagam adom, ennyi.
2009. máj. 15. 12:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva engem nagyon alakít a környezetem. Spaciel egyáltalán nem vagyok már olyan, mint pl. egy éve. Ezt sokan meg is jegyezték nekem, például a volt pasim szerint sokat változtam (rossz irányba), mégsem tudom más álarcát magamra rántani, igyekszem magamat adni, ami legtöbbször sikerül is.
2009. máj. 15. 19:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen magamat adom. Viszont, minden ember másképp viselkedik otthon a családja előtt,az iskolában a munkában, a baátai előtt ezt csak ő érzi igazán hogy hol és kinek vagy kiknek nyílhat meg igazán, én pl iylen vagyok. ezt nem nevezném álarcnak, csak vannak bizonyos határok, mert nem mindenkinek nyílok meg, de nem tettetem másnak magamat, attól függetlenül, hogy a környezetem milyen.
2009. máj. 16. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem.Nem akarom,hogy lássák a gyengéimet...
2009. máj. 16. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom önmagamat adni 100%ban, és el se tudom képzelni hogy valaki képes lenne rá. Azt feltételezem azokról akik azt mondják hogy képesek rá, hogy nem kérdőjelezik meg magukat, vagy nem ismerik magukat, vagy csak szimplán hazudnak hogy úgy kezeljék őt mint aki laza. Csak feltételezem...
2009. máj. 21. 22:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Én túlságosan is.
2009. szept. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!