Mire utalhat ez a gond? Hogy lehetne "leszarommá" varázsolni?
már évek óta ez van ,hogy mikor msnezek ,vagy éppen nézek vmi olyat a neten amiről úgy gondolom hogy ez nem a tesómra tartozik akkor kifejezetten zavar ,ha ő is nézi
a számítógépünk a nappaliba van, és bármikor elmegy mellettem mindig lerakom addig a böngészőprogit a tálcára nehogy lássa mit nézek(pl nem szeretem mikor ezt az oldalt kukkerolja ahogy nézegetem a kérdéseket)
ugyanis ,ha lát vmi érdekeset ,vagy olyat amit még nem látott akkor megkérdezi "ez mi...?" én meg mondom "egy weboldal" vagy mindig vmi totál hülyeséget ,frusztrációt keltő válaszokat adok ,amire rácsodálkozik, és megbotránkoztatom ezzel
és ez a rossz vonásom ,nem csak itt tapasztalható meg, más szituációkban is
tegnap pl mentünk családi szülinapra ,az elején még nem volt ott senki, csak én meg a testvérem,szüleim...ekkor elővettem egy könyvet amit olvasgatni fogok addig míg nem jönnek a többiek ,elcsapom vmivel az időt, erre tesóm megkérdi" te most olvasol" én meg vmit ilyet válaszolok " mer ha a tv-t kapcsoltam volna be akkor meg az zavarna vagy akkor mit mondanál hogy felbosszants?"
ugyanaz a nagyszemekkel rámnézés követte ,meg hogy hogy lehetek ilyen..
én nekem jó ez? dehogy jó és ezt én is tudom, és szeretnék is változni ,de mikor ilyesféle szituk vannak, mindig önmagam vagyok, és a fentiekhez hasonlóan reagálok
mit tegyek hogy megváltozzak?
köszi
18f
Testvéred beszélgetni próbál veled, nem idegesíteni, csak téged zavar mert nem vagytok egy súlycsoportban.
Nagylányom is így reagál a húgára. 18 éves vagy ,próbálj kicsit kedves lenni,ha foglalkozol a tesóval,majd megkéred kicsit hagyjon magadra talán nem kukucskál folyton.
Engem is zavarna ha a kis tesóm rajtam lógna,de ő szeret hidd el.
már szüleimmel is dumáltam róla, ilyen válaszokat kapok "hát akkor ne zavarjon" ...mondom kösz
a tesóm egyébként 19 éves. de vannak olyan fura dolgai..gátlásosnak látom ,de sztem ezt ő nem veszi észre magán ,ha társaságba vagyunk alig szólal meg,főleg ha a társaság a röhögősebb fajta emberekből tevődik össze..most nekiállt tanulni ,nem jár szórakozni,CSAK A MELÓ..mondhatni példaértékű ,de a személyisége viszont bazira nem ,ő nem egy olyan tesó akire felnézek, hanem kmolyan mondom ő nézhetne fel rám sok dologban(ne vegyétek nagyképűségnek kérlek)
persze mivel a bátyám úgy nőttel fel mint akinek ő a példaképe ezért könnyen kialakult bennem ez a gátlásosság, amivel már évek óta küzdök , lassan de biztosan fejlődök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!