Csendes vagyok mit tegyek?
Általánosban kezdődött az egész amikor felső tagozatba kerültem h eltávolodtam az emberekről, magamnak való voltam. Volt 1-2 barátom és annyi. Kevés barátom volt mindig is. De ők is eltávolodtak tőlem idővel.
Ha társaságba kerülök mindig én vagyok aki nem tud hozzászólni a témához. Félek h kiröhögnek mert valami butaságot hülyeséget mondok, vagy épp túl halkan beszélek és nem hallják. Akik közel kerülnek hozzám azokkal jól eltudok beszélni, és megis értenek h milyen is vagyok.
De akik nem állnak hozzám közel azokkal max az idő a téma h mien hideg van, mien rossz idő van, vagy suliba ha szünet van megkérdezem h tanultál e milyen volt a 7végéd. De ezek alapmondatok és nagyon zavaró h sosincs normális témám nem tudok megnyilni. És sokszor van h csak ülök a terembe és nem beszélek senkivel, suli után is egyedül megyek haza mindig nagyon rossz.
Én is ilyen vagyok. Általános 6. osztályáig nagydumás voltam és középpontban voltam állandóan, de a suli váltás miatt visszavettem a stílusomból és csendes lettem és így is maradtam. Önbizalom hiányos vagyok (külsőmmel semmi gond) és emiatt társaságban teljesen csendes vagyok, ha hozzátudnék szólni a témához, akkor sem teszem, mert tartok attól, hogy kinevetnek illetve, hogy mit fognak gondolni. Másoknak zsigerből jön a duma és nem törődnek senkivel, de én nem ilyen vagyok. Szeretnék beszélni, de nem igazán érzek késztetést, amikor társaságban vagyok. Barátok, haverok nincsenek, elég zárkózott vagyok és nem nyitok az emberek felé.
21/F
12:56 os én is ugyanígy vagyok ha hozzá is tudnék szólni vmiért mégse teszem meg megtartom magamnak, vagy épp otthon jut eszembe h nah ezt mondhattam volna miért nem tettem meg.
nem jött be a tipp 19/L vagyok :D
nekem még sem megy.
ha mégis fél mondattal letudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!