Miért nem szeretnek?

Figyelt kérdés
45 éves nő vagyok.Világ életemben igyekeztem jót tenni másokkal sohasem loptam,sohasem csaltam mindig csak a jóra törekedtem a családom és ha kellett mások segítségére siettem,de valahogy mégis kihasználtak, kinevettek/nevetnek az emberek és hülyének néznek még most is.Én sohasem a világot akartam megváltani csak egy kis figyelmet és elismerést szerettem volna az emberektől de nem hogy ezeket de az alapvető emberi viselkedést,magatartást sem tanúsítják felém ezek az emberek mint pl. a tiszteletet egymás iránt.
2011. dec. 2. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Édesapámnak van egy nagyon jó mondása: A becsületes és a balek között vékony a határvonal.

Kifejtve annyi a lényege, hogy becsületesnek kell lenni, de ha valaki nem látja, hol a határ, könnyen átcsúszik a balek kategóriába, miközben ő csak becsületesnek tartja magát.

2011. dec. 2. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Inkább becsüld meg hogy ilyen vagy és nem az az idióta magyar mentalitásod van miszerint "megdöglött a tehenem?! dögöljön meg a szomszédé is". Én örülök hogy léteznek ilyen emberek mint te és tisztelem , becsülöm őket.Szerintem külföldön biztosan boldog lennél.
2011. dec. 2. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nincs olyan aki szeretne és tisztelne? Nem lehet, hogy csak nem veszed észre őket? Egyébként sok erőt kívánok azért, hogy ilyen maradj, mert így élni a legnehezebb. De én hiszek abban, hogyha jót tesztel előbb vagy utóbb veled is jó dolog fog történni. Csak türelem kell hozzá.
2011. dec. 2. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy túl megalázkodó? Az szokta ezt a típusú magatartást kiváltani az emberekből.
2011. dec. 2. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked is ilyen "bocs, hogy élek" stílusod van mások szemében, az tényleg pont ellentétes reakciót vált ki az emberekből. Apukám is ilyen. Nem egyszerű neki se, vele se.
2011. dec. 2. 22:54
 6/9 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam, akikért tűzbe tettem a kezem, azok döftek hátba, meg sorolhatnám.

és meg van miért:

az emberek akkor tisztelik a másikat, ha az önállóan éldegél, látszólag nincs szüksége senkire, nem kilincsel szeretetést, nem szánalmas, nem méltó sajnálatra.

az öntudatos emberek vonzzák az emberek figyelmét, tiszteletét.

senkinek nincs szüksége "lábtörlőre"

példa:

házasságokban, ahol a férj uralkodik, meg mondja az asszonynak mit tehet mit nem, asszony csendesen ugrál, azt az asszonyt az ura nem szereti, mert nem lehet tisztelni egy lábtörlőt.

2011. dec. 3. 00:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyelmet ne várj az olyanoktól akiknek minden második mondatuk énnel kezdődik.Elvannak magukkal és maguk fényezésével és a létük rendkivülien, különlegesnek képzelt mivoltával. Ezt látják a tv-ből is követendő mintának.

A pokol útjai jószándékkal vannak kikövezve.A nagyapám arra tanitott ,hogy ne adjak ingyen senkinek semmit.Mert másodjára emlékezni fog rá ,hogy kapott és bepróbál még,hátha kap.Harmadjára azt hiszi ,hogy jár neki.Negyedjére pedig már pofán is vág ha nem adod oda a részét.

Az elismerést pedig aranyban mérik. Csak ha nincs arany akkor adanak jó szavakat.Helyette.

Egyébként is sokkal divatosabb kritizálni ,nyafogni , másokat ledöngölni abban a hiszemben ,hogy attól relative jobbnak mutatathaják magukat, a beslő flusztrálságukat , biznyotalanságukat takargatni próbálván és egyúttal demonstrálván.

Jóindulat , segitőkészség , biztatás csak akkor jön szóba ha kellően látványos és elég közönség előtt lehet gyakorolni , ezzel is bizonyitván kiváló egyéniségüket.

Ilyenek az emberek.Önzőek ,ridegek és

rosszindulatúak.Az idegennek vetitenek a helybelit mocskolják:)

Persze vannak nagyon rendes nagyon okés népek is majdnem annyian.Keresd az ő társaságukat és hagyd a frászba a mucsok, eltótosodott girincteleneket:)Mert ha csak pár percre sikerült elrontaniuk a hangulatodat ,nekik már az is siker.

2011. dec. 3. 00:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is"???

Ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg mindenkié! :)

Világ életedben ezt látták tőled, ezt várják el tőled. Természetesnek veszik, ezért nem is "honorálják" megbecsüléssel. Én nem mondom, hogy ne légy srgítőkész, de nem szabad túlzásba vinni. Ha kérnek és tudsz, segíts, de ha nem kérnek belőled, ne fontoskodj. (mert az is lehet idegesítő)

2011. dec. 3. 01:46
 9/9 anonim ***** válasza:

"megdöglött a tehenem?! dögöljön meg a szomszédé is"

EZ nagyon böki a szemem.. nincs semmi baj a magyarokkal. Ez az idióták szokása.

2011. dec. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!