Mitől alakul ki ez a különbség?
nem tudom,de szerintem örülj neki :D
jó is lenne,ha én is idősebb koromra még mindig ilyen hülye lennék,mint most :D
te legalább tudsz szórakozni :)
13l
Te még fiatal vagy, de már kezdesz rájönni arra, amit minden idősebb ember megtanult az élete során. Ez pedig az, hogy akárhány éves is legyél, belül mindig ugyanaz az ember maradsz. Persze idő közben egyre jobban megismered a világot, tapasztalsz, megtanulsz alkalmazkodni, komolyan viselkedni. Ezalatt formálódik a világnézeted, új ismeretekkel gazdagodsz, tanulsz a hibáidból, de a személyiséged sosem fog kicserélődni, maximum fejlődni. Ráadásul az ember 18 és 27 éves kora között annyira nem is öregszik sokat, mindkettő fiatalnak számít. Persze, neked ez a közel tíz év soknak tűnik, hiszen eddigi életed több mint egy harmada telt el a két életkor között, de akkor nézd meg magad majd 80 évesen. Lehet, hogy akkor már kívülről sokkal komolyabbnak fogsz látszani, de lefogadom, hogy a lelked mélyén ugyanaz a bolondos valaki leszel, mint most, csak nem mutatod majd olyan szinten ki, mint ilyen fiatalon, ami nem is baj, hiszen többek közt ettől is lettél érettebb.
L/17
Én tiszta hülye vagyok... elég gyakran, és nem gondolom úgy, hogy felszeretnék nőni. Sok gyerek érzi az, hogy minél hamarabb fel szeretne nőni, de én nem tartozom közéjük(szerencsére). Örülök, hogy hülye vagyok, és az s szeretnék addig maradni, még el nem jön az idő. Maradok addig gyerek, még engedi az életem.(Ma mondjuk énekeltem az utcán, de ez sokszor előfordul, és nem zavar, ha csúnyán néznek rám.)
Neked is ezt ajánlom. Éld ki magad amíg lehet. Nem baj, ha hülyülsz egy kicsit. Remélem én is ilyen maradok ennyi idősen.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!