Mit tegyek ha nem hiszek a képességeimben? Fontos, köszönöm ha írtok!
Az van h nincs sikerem a tanulásban ..meg úgy semmiben ..az élet úgy hozta h kb mindent meg tudtam eddig úszni ..-de ez is csak látszólagos, mert belül pusztult az önbizalmam .Akármiről is van szó nem vagyok képes megoldani .mig más határidőre összekapja magát és kiizzad valamit ..addig én fizikailag meg lelkileg belebetegszem . HOGY LEHET ezen változtatni ?????? 27 éves nő vagyok ..de ha nem ment meg valami önmagamtól ..az lehet végzetes lesz a sorsomat nézve ..mert ezt nem lehet elviselni .Hogy hülyének és korlátoltnak vagyok bélyegezve egy életen keresztül ..
Így örök kezdő vagyok mindenben ..örök amatőr ..gyűlölöm ezt már :(:(
KÉRLEK ..segítsetek ..

De ne úgy álljon hozzá, hogy ő láthatatlan (kihez, mihez képest?) mert akkor nem is fog tudni változtatni :(
Saját tapasztalatból is elmondhatom, hogy az emberekre hatalmas adag sz*r hullik rá manapság. Látom ezt a testvéremen is aki sajnos képtelen ellenállni ennek a hatalmas húzó erőnek és már-már teljesen irrocaniálisan látja önnmagát.
Visszatérve arra amit elkezdtem mondani, hogy ezt magán is érzi az ember. Én is úgy voltam vele, hogy ezzel most nem barátkozok mert "ciki", azzal se, azzal barátkoznék, de ő meg engem szr le :D Ebből ki kell törni és leszrni, hogy ki, hogyan próbálja kompenzálni azt, hogy egy balhere. Mert hidd el, azok akik a legtöbbet keménykednek épp nekik a legszarabb sokszor :)
Ismerek nagyszerű embereket akikkel mindennapos érzelmi és értelmi kapcsolatban állok :) Nem pedig műmájer fszjancsik vagy éppen TVben szereplő sztároknak próbálok megfelelni a szobám fala közé zárva.
A lényeg amit meg kell értened, hogy tényleg mindenki kompenzál. Ma irracionálisan eltolódtak az értékek (a tv próbálja azt súlykolni az emberbe, hogy vannak abszolut érvényű értékek míg mások másodlagosak). Ez egy hazugság. Azért van így mert ebben a világban pénz van és olyan dolgokkal lehet a legkönnyebben pénzt csinálni mint : szép hajt növesztő szerek, punciszűkítő kencék, vagy éppen izomnövesztő szerek...
Ezt el kell fogadni, de bedőlni nem kell neki. Éld az életed, ne mások éljék helyetted és SEMMIKÉPP se légy benne a "mátrixban".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!