így már sose lesz barátom?
az egyik az,hogy a suliba sokan csúfoltak/nak még mindig azzal,hogy ronda vagyok
mondjuk ez még nem is lenne akkora baj,mert szerintem meg tök átlagos vagyok,és viszonylag elfogadom magam,úgy,ahogy vagyok,és azokon kívül,akik a suliban cseszegetnek,sokan mondják,hogy szép vagyok...
viszont amiért legjobban aggódom,a belsőm
egyszerűen mindenen felkapom a vizet,akaratos vagyok,és tökre kiakadok,ha nem az van,amit én terveztem
és agresszív is vagyok,már a suliba nem egyszer verekedtem össze azokkal fiúkkal akik csúfolnak
és gyakran megbántok másokat,úgy,hogy én azt nem is bántásból mondom,csak egyszerűen eszembe jut valami.és ezt megosztom a többiekkel
valamint,nem vagyok jó a csapatmunkákban...legalábbis az iskolában matek órán egy csomó órán van olyan,hogy ilyen 4-5 fős csapatokba kell dolgozni,és azt gyűlölöm,mert mindig mások akarják irányítani a csapatot,én meg rühellem,ha parancsolgatnak
ez nem gáz? így már sose lesz barátom? mindenki meg fog utálni?
13l
szia, azok alapján amiket leírtál, "vezető személyiség" vagy, jobban tudsz irányítani mint irányítva lenni. simán lehet barátod :-) én is hasonló személyiségű vok am, szóval az érzés ismerős
14/f
Még csak 13 éves vagy fel a fejjel! Rengeteg minden változás fog történi az életedben és a személyiséged is rengeteget fog változni. És ha nem - akkor is mindig akad valaki akinek az ilyen személyiség jön be, vagy egyszerüen elfogadja amien vagy mert így szeret :)
19L
közi a válaszokat :)
ettől most kicsit megnyugodtam
utolsó: remélem...nekem is itt írta valaki,hogy ha így folytatom,mindenki utálni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!