Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van-e valaki hasonló helyzetbe...

Van-e valaki hasonló helyzetben, és tud-e valami megoldást rá, vagy el fog majd múlni?

Figyelt kérdés
Elég félénk vagyok, a barátkozás nem igen megy (nem igazán sikerült barátkoznom a gimiben, általánosban voltak barátaim, de már az oviban is nagyon egyedül voltam). A gond az, hogy folyton szorongok szinte mindenféle csoportos eseménytől, félek hogy nem állom meg a helyem, tökre szerencsétlennek tartanak majd vagy beégek vagy valami. Pl: buliban félek nem találnám meg a helyem, és tökre paráznék táncolni a többiek előtt, én nem tudok partizni, buliban sem voltam még mert nem vonz( mondjuk lehet hogy 1 alkalom után belejönnék).Beszélgetés is nehezen megy, úgy érzem nem tudok érdekes témákról beszélni és hogy én sem vagyok az,és emiatt esetleg a többi ember nem fog utánnam érdeklődni, nem leszek nekik elég érdekes hogy barátkozzanak velem.
2011. nov. 26. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még mielőtt lényegtelen dolgon akadnál fenn megint ;) :

bocsi, de félregépeltem ezt, ez nem tizedespont akart lenni, hanem kötőjel:

2.3 % -a

HELYETT: 2-3 % (KÁBÉ!! :))) )

2011. dec. 2. 23:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy hány éves vagy? ( Ne aggódj, most nem akadok fenn semmin, csak kíváncsi vagyok, a tapasztalatod miatt.)
2011. dec. 3. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Ismét én. Kérdésedre: 30-as éveim derekán járó férfi vagyok.

Egyébként örülök, ha sikerül kimozdítanom problémádból, pl. azáltal, ha az én véleményemet is végiggondolod. :)

2011. dec. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!