Maradjak vele barátnő?
Figyelt kérdés
Azóta hogy sok lájkot kapnak a képeim ő irigykedik és kibeszél már régóta BFF-ek vagyunk, ő beteg lett és amíg ő nem volt suliban rájöttem hogy nekem jobb nélküle de most hétfőn már fog jönni suliba és én meg úgyérzem h szegényt cserben fogom hagyni! Vagy nem kéne így gondolnom?2011. nov. 26. 11:50
1/3 xtina27 válasza:
Ha kibeszél a hátad mögött, akkor nem a barátod. Legjobb barátnők voltatok/vagytok és azért beszélt ki téged, mert sok lájkot kapott a képed, akkor nem hiszem ,hogy később megtudnál benne bízni, ha mondjuk elmondanál neki egy titkot.
De ha annyira aggaszt a dolog, akkor beszélj vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Ma felhívtam és azt mondta h nem is beszélt ki mert én ezt egy osztálytársamtól hallottam! Most akkor higgyek neki?
2011. nov. 26. 16:47
3/3 anonim válasza:
Szerintem ezt szemelyesen kell elinteznetek. (mondjuk uljetek le egy cukraszdaban vagy ilyesmi) Es beszeld meg vele, hogy Te tovabb szetenel lepni, es hogy mas barati tarsasagt szeretnel vagy pillanatnyilag jobb egyedul, de hogy ne legyen harag. Beszelgetni fogtok, hiszen egy suliban avgytok, csak mar nem fogod Ot a legjobb baratnak tekinteni. Szerintem probald meg. 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!