A féltékenykedésről hogyan lehet leszokni?
17/L vagyok és halálosan féltékeny típus! És eddig majdnem minden kapcsolatomat ezzel rontottam el!
Most is idegeskedek,mert van egy srác,akibe teljesen bele vagyok zúgva! 3 éve ismerem,de eddig még nem történt semmi,meg nagyon ritkán is találkozunk!
Mindegy a lényeg az,hogy megtudtam,hogy barátnője van!
És nem tudok leszakadni a témáról! Holnap ráadásul korán kéne kelnem,de nem tudok el aludni az idegtől!
Láttam a csajt,egyből olyan féltékeny lettem! Ráadásul gyönyörűszép lány szerintem! Már eleve az is idegesít,hogy szebb mint én (jó mondjuk én sem vagyok ronda csak ő teljesen más karakter)...
Így most azt gondolom,hogy szóba se jöhetek a srácnál,
mert nem fog szakítani egy milliárdszor szebb lánnyal
csakis miattam!!!
Jó eltelt egy fél nap, el kezdtem lecsillapodni! Aztán
meg tudtam a csajról egy új hírt,hogy neki is Skorpió a horoszkópja(mint nekem).. Ezen újra felidegesítettem magam,de kib@szottul!
Tudom,hogy hülyén hangzik,valószínűleg ezek már csak a mellékhatások mert mondom: ÉN BETEGESEN FÉLTÉKENY VAGYOK!
Lehet,hogy gonosz dolog, de a legrosszabbat kívánom nekik
pillanatnyilag és valahogy el akarom érni,hogy szakítsanak,pusztuljon el a csaj,üsse el egy autó vagy akármi!!!
Hogyan nyugtassam magam?? Nem csak most,hanem úgy egyáltalán ÖRÖKRE! Utálok féltékeny lenni mert nagyon rossz érzés! Hogyan szokjak le róla,hogy az ilyen helyzetekben csak annyit mondjak: "Áhh lesz@rom!"
Nagy fejlődés lenen számomra!
Kérek válaszokat légyszíí nagyon fontos!
Miért akarod őket elszakítani egymástól? Azért mert tetszik? Inkább ez a beteges, meg hogy hergeled magad
Inkább keress egy egyedülálló fiút, akinek te is bejösz.
Én is féltékenykedős voltam sokáig, amíg meg nem ismertem a férjem. Leszoktam magamtól erről a viselkedésről, mert láttam hogy ez őt zavarja és nem akartam elveszíteni. Én mindig arra gondoltam, hogy engem szeret, én tetszek neki, különben nem lenne velem. Addig-addig mondtam, míg végül el nem hittem :) Azóta nem érdekel, hogy milyen helyesek a kolléganői. Én szebb, jobb vagyok, mert engem szeret, hozzám jön haza.
Utolsónak: köszi szépen,ez nagy rendes tőled :)
Képzeld féltékeny vagyok nem irigy!
"Lehet,hogy gonosz dolog, de a legrosszabbat kívánom nekik pillanatnyilag és valahogy el akarom érni,hogy szakítsanak,pusztuljon el a csaj,üsse el egy autó vagy akármi!!!"
Nem csak irigy vagy, hanem gonosz, rosszindulatu is. Szereted a sracot, "bele vagy zugva de nagyon", de a legrosszabbat kivanod neki. A csajnak pedig a halalat kivanod. Uralkodni akarsz, es ez nem feltekenyseg, csak egy gonosz irigyseg.
Nem csoda, hogy nem all veled szoba senki - en sem tennem. 26/F
És ki mondta,hogy nem áll velem szóba senki!?
Jó lehet,hogy ez a "üsse el egy autó vagy akármi" dolog
egy kicsit túlzás volt,azért írtam mert nagyon ideges voltam! De mostmár megnyugodtam,hála a barátnőnek
és rendes válaszadóknak :D Persze még mindig zavar, de nem fog erre menni az egész életem! Viszont ugyanúgy ahogy most is,bármikor kijöhetnek rajtam ilyen féltékenységi rohamok! És talán irigy is voltam igen,
de én ezt is a féltékenységhez kötöm! Nem vagyok irigy ember,de ha én valakit szeretek,nem tudom elviselni,ha
mással van! Mikor kiírtam ezt a kérdést idegbeteg állapotban voltam,de mostmár sokkal jobb :) Ha nem látom őket nem is zavar könnyebben el tudom felejteni!
Ja és nem zavarna, ha az utolsó válaszoló nem állna velem
szóba, akik ismernek ők tudják,hogy milyen vagyok,aki meg nem ismer és egyből nem is akar szóba állni velem az így járt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!