Virág6 kérdése:

Most igazat mondd?

Figyelt kérdés

Van két nő akit utálok,és már betegesen féltékeny vagyok rájuk.A férjemmel dolgoztak.Az összes férfi elhülyéskedett velük,beleértve a férjem is.Elég könnyűvérü nők.Elég sokszor megszoktam kérdezni a férjemtől,volt e velük viszonya,de persze azt mondja nem.Szinte már ordít velem.Ma megemlítettem neki,hogy van egy város,ahol ilyen féltékenységben szenvedőknek mint én,lehetséges poligráf vizsgálatot végezni.Azt mondta rá,hogy elmer jönni.Mondtam neki,hogy az egy dolog,hogy elmerne jönni,de ha lenne időpont,akkor elis jönne?Azt mondta rá,hogy nem megy,mert nem ad ki rá pénzt,ő tudja hogy nem csalt meg.azután azt mondtam neki,hogy ha nem akar eljönni,akkor biztos megcsalt.Aztán annyira veszekedtünk,hogy kilökött a szobából.Na most igaza lehet vagy nem?Persze hogy féltékeny vagyok,mikor minden pasinak bejött az a két nő.

Tudom,hogy beteges féltékeny vagyok,ezért kérnék normális válaszokat,léci.

2011. nov. 21. 23:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja,meg azt mondta,utánna is ugyanolyan féltékeny lennék.Hiába a vizsgálat.
2011. nov. 21. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha szeret és megértő, elmegy a tesztre.

De ha meg te szereted, hiszel neki.

Amúgy szerintem szard le.

"Aztán annyira veszekedtünk,hogy kilökött a szobából."

Kivel is él? A ribikkel? Nem, VELED!

Meg amit leírtál, az múlt idő mind. Az hogy hülyült velük, nem azt jelenti, hogy éppen előtte másztak le róla a retyóban.

Hagyd békén a csávód, vannak nagyobb gondjaitok is, pl. a hitelek (feltételezem).

Akkor más a helyzet, ha még keresi azoknak a társaságát. De ha nem, mássz rá kiengesztelésül.

2011. nov. 21. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális.

Ne a férjedet nyaggasd, magadat kezeltesd, durva túlzás amit művelsz.

A férjednek meg emelj szobrot, még egy ekkora papucsot a világon nem találsz, aki a hülyeségeidet így eltűrné.

2011. nov. 21. 23:35
 4/5 A kérdező kommentje:
68%-os!Te nem tudod milyen az a féltékenység,akkor mért szólsz bele.Visszahallottam,hogy szexről hülyéskedtek a férfiak velük,és egy kettővel le is feküdtek.Ha nekem lenne igazam,akkor hát ne dobjon már ki a szobából!Én meg vissza kiabáltam neki,hogy most véded a ri.iket?
2011. nov. 21. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:

azt írod : dolgozTAK. tehát már nem találkozik velük. Azért mert minden férfivel hülyéskednek, azért , még nem biztos, hogy megcsalt a férjed..

Engedd el ezt a témát.. bajt hozol magadnak vele. Szeret a férjed? figyel rád? jó elvagytok? ez a lényeg- minden más lényegtelen és kár erőltetni..

2011. nov. 22. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!