Nem tudom, hogy ki vagyok valójában, szerintetek?
Figyelt kérdés
Az elfogadott vélemény rólam az, hogy nyugodt ember vagyok, de én néha úgy érzem, hogy muszáj lekenjek minden velem szembejövő embernek vagy két pofont.
Néha észre sem veszem, de rágom a körmöm. Ki vagyok?
Idegbajos vagyok?
A családomban sok az idegbajos.
2011. nov. 17. 22:04
1/7 anonim válasza:
Ilyen vágyaim nekem is vannak, de alapvetően én is nyugodt természetű, higgadt vagyok. Ez szerintem teljesen normális.
3/7 A kérdező kommentje:
Néha repülni szeretnék, és átkozom istent, amiért a földön tart engem.
Kalandokra vágyom, de ehelyett mindenkinek azt mondom, hogy megvagyok elégedve a szürke életemmel.
2011. nov. 17. 22:19
4/7 anonim válasza:
Szerintem valami költő veszett el benned, olyan érzékletesen fogalmazol, de most komolyan... :)
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok költő, csak egy élő hulla.
Néha úgy érzem, hogy rossz helyen születtem és rossz időben. Elvagyok veszve ebben a világban, álmaim vannak, de nem tudom őket senkinek elmondani úgy ahogy megálmodtam őket.
2011. nov. 18. 00:19
6/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, sokan el vannak veszve. Csak az a baj, hogy egymást se találják meg az elveszettek.
7/7 anonim válasza:
Ebben a világban az a beteg akit meg van elégedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!