Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hisztek a nevetek jelentésében?

Hisztek a nevetek jelentésében?

Figyelt kérdés
Minden névnek megvan a jelentése. Ti mennyire hisztek ebben? Aki ide ír, az lécci írja le a nevét és annak jelentését, na és persze azt, hogy mennyire ad a jelentésére! Az én nevem pl. Krisztina, a nevem jelentése keresztény nő. Tényleg keresztény vagyok mondjuk...
2009. máj. 9. 18:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt még nem is néztem, le is felejtettem, de szerintem ilyen jegyekkel minden ember bírhat, nem csak az Ágnesek :D

2009. máj. 10. 12:19
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

nevem:Anita

Az Anita név barátságos, kedves személyiséget takar. A név viselõi gyakran mutatkoznak tehetségesnek bizonyos mûvészeti ágakban. Szeretik a minõséget, de nem mindig hajlandók kellõ munkát és energiát befektetni céljaik elérése, álmaik beteljesülése érdekében. Mivel sokakból rokonszenvet váltanak ki, mások könnyen és még szinte ismeretlenül is megnyílnak nekik.

Teljesen illik ram es ez mas szerint is igy van szoval igen hiszek benne:)

2009. máj. 10. 13:29
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

ISTVÁN

- görög-német-magyar eredetű; jelentése: virágkoszorú.

Ez olyan sakkmatt helyzet mert nem tudom mire kellene gondolnom belőle. -.-'

De hiszek hiszek hiszek:DDD

2009. máj. 10. 13:45
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

kedves első válaszoló!

Az én nevem majdnem ugyanaz mint a tied(csak vedd el az egyik n-t és tegyél a 2. a-ra egy ékezetet!:))

Szóval ugyanazt jelenti mint a te neved:)

Lehet benne igazság...

2009. máj. 12. 16:12
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek az ilyesmiben, de rám igaz a jelentése. Borbála vagyok, azt jelenti, idegen és én gyakran úgy érzem, mintha idegen lennék a világban és szívesebben élnék egy sci-fiben. :(
2009. máj. 13. 19:53
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is Krisztina vagyok és hiszek a jelentésben.
2009. máj. 17. 09:16
 27/28 anonim ***** válasza:
Én Fanni vagyok és virágkoszorút jelent :D Hát én eleve utálom a virágokat, de amúgyse hiszek benne. Vagy hogy lehetne ebbe hinni, én ember vagyok, nem virágkoszorú :D Az amúgyis olyan temetési dolog nekem :S
2009. jún. 17. 20:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is Krisztina vagyok.:) Am nem hiszek benne.
2009. aug. 20. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!