Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hisztek a nevetek jelentésében?

Hisztek a nevetek jelentésében?

Figyelt kérdés
Minden névnek megvan a jelentése. Ti mennyire hisztek ebben? Aki ide ír, az lécci írja le a nevét és annak jelentését, na és persze azt, hogy mennyire ad a jelentésére! Az én nevem pl. Krisztina, a nevem jelentése keresztény nő. Tényleg keresztény vagyok mondjuk...
2009. máj. 9. 18:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én nevem Adrianna de nincs ilyenfajta jelentése.Azt jelenti hogy hadriai és hát ez nem tulajdonság...de egyébként hiszek benne
2009. máj. 9. 19:00
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Viktória = győzelem

lehet benne valami :D..amúgy igen, hiszek a jelentésében :P

2009. máj. 9. 19:17
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Erika

Az Erika név nagy felelõsségtudattal és nagyszerû üzleti érzékkel rendelkezõ személyiség kialakulását támogatja, aki gyakorlatias gondolkodásának köszönhetõen szinte mindenben sikereket ér el, amihez nekilát. Kellõ adottságai vannak ahhoz, hogy nagyszerû vezetõ váljék belõle. Ügyesen tudja koordinálni beosztottai munkáját és jól megért másokat. Könnyen elõfordulhat, hogy gyermekkorában vagy nagyon fiatalon kellett megtapasztalnia, hogy mit is jelent a felelõsség, vagy rá volt szorítva, hogy komoly döntéseket hozzon.

Ezt jelenti. Teljesen igaz rám, de nem hiszek a nevek jelentésében.

2009. máj. 9. 19:20
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Zsófia=bölcsesség

Igen,hiszek benne, bölcsnek tartom magam, és valahogy mindig érettebb gondolkodású voltam a kortársaimnál..a mai napig ez van.

2009. máj. 9. 19:22
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Zsuzsánna = lótuszvirág, fehér liliom

Na, hát a bőröm valóban hófehér. :)

2009. máj. 9. 19:26
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Bernadett vagyok, mégis igaz rám Erika is, és Zsófia is.

Életfeladata a célok megvalósítása. Mindent és mindenkit alárendelni a céloknak és akaratának, ez életének a kulcsa. Fontos számára az érvényesülés és a siker. Ezt akkor érheti el, ha másokért küzd. Feladata mások céljainak segítése. Minden helyzetben lehet rá számítani, ahol úgy érzi, hogy segíti céljait. Roppant racionálisan gondolkodik, nehéz rábírni bármilyen változásra. Az egyik legnagyobb problémája a rugalmatlansága, merevsége lehet. Talán a legnehezebb feladat számára az érzelmek vállalása. Emiatt párja sem várhat lángoló érzelmeket. Megkapja az energiát és a lehetőséget a kiteljesedésre, de csak akkor lesz igazán sikeres, ha másokkal együtt talál célokat. Nagy kérdés, hogy miként tud alkalmazkodni és elfogadni olyan helyzeteket, amelyben nem ő irányít. A sikertelenség emberkerülővé és önpusztítóvá teheti.

Ebből az érezlmek ki nem fejezése igaz pl, de szerintem ez gyerekkorom, szüleim miatt van, inkább PSZICHOLÓGIA.

2009. máj. 9. 19:34
 7/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :-)
2009. máj. 9. 19:40
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
A Benjámin héber eredetű bibliai férfinévből származik. Eredeti magyar formája Béniamin volt. Jelentése: a „szerencse fia”, „a jobb (jobb kéz) fia”, „a dél (déli törzs) fia” vagy „az öröm fia”.
2009. máj. 9. 20:13
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Előző vok, ezt elfelejtettem:

Az öröm az igaz, a szerencse is valamennyire. Hiszek benne. :D

2009. máj. 9. 20:14
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Nóra a nevem és annyit tesz, hogy "isten az én világosságom".

ez nekem nem mond semmit, nem is veszem magamra, ugyanis nem gyakorlom a vallásomat.

2009. máj. 9. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!