Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nőgyűlölő lennék? Vagy csak...

Nőgyűlölő lennék? Vagy csak pusztán előítéletes?

Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok. Mostanában azt veszem észre magamon, hogy egyre nagyobb ellenszenvet érzek a női nem iránt. Magasan hordják az orrukat, beképzeltek, azt hiszik övék az egész világ, hogy pusztán a csábítással és a külsejükkel sokszor képesek olyan célokat elérni az életben, amiért nekem vért és verítéket nem kímélve kell dolgoznom. Ha villamoson meglátok egy dekoratívabb nőt, egyből el kap a düh és rögtön arra asszociálok, vajon hány hímtagot "kezelt le", hogy megkapja a márkás magassarkúját vagy táskáját.
2011. nov. 12. 16:10
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

"A gond az, hogy az intelligenciámat mások ellen használom"

Ez nem gond, mert úgy latom nem büszkélkedhetsz sok inteligenciával.

2011. nov. 12. 17:16
 12/22 anonim válasza:
100%

Láthatóan te sokkal több vagy nálam.

Holnap jön a "Miért nincs barátnőm?" kérdés?

2011. nov. 12. 17:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindin nő ilyen én meg még egy ilyet sem ismerek na ehhez mit szólsz?Mind próbál normálisan dolgozni ez csal egy-két férfi szerencsétlen buta tévképzete és látnak v 3 ilyet h térdeléssel éri el a célját és ráfogják egy egész nemre.Am meg elmondanám h a férfiaknak minden téren könnyebb mert több munkalehetőség és átlagosan magasabb bérekkel ebből az következik h nők között még a diplomás nők sem biztos h elég jól keresnek férfiak között meg van aki érettségivel jól elhelyezkedik és úgy keres jól ja akkor ki is gürizik többet kevesebb fizetésért?.A nők max szexhez jutnak könnyebben.Na meg az h dekoratív istenem hát arra költ h az legyen ismerek olyat eszik napi egy alkalommal semmi pénze de a brüngyő jár neki.Ja meg elmondanám h bizonyos dekorativitást is pont h el is várnak már a tinik is b@szogatják egymást és a munkahelyen is jól kell vmennyire kinézni szal kb ennyi előnyünk van h max egy lány hamarabb bepasizik mint fordítva.A többi dologban mind a férfiaknak van előnyük csak ők meg még ezt is irigylik miért drágaság ha szted egy nő kb úgy elhanyagolja magát mint a drága pasik szted kinek kell?Már 13 éves taknyosok mert én is annyi voltam és orrba szájba csesztettek mert kamaszkori gondjaim voltak meg nem adtam magamra most is kb csak a hajamra figyelek oda vmennyire de mg ez is mennyit jelentett.Egyébként igen kezd átcsapni gyűlöletbe csak tudod az a helyzet h én meg fordítva tapasztaltam ezt a férfiakba:Magasan hordják az orrukat, beképzeltek, azt hiszik övék az egész világ.Ja és úgy ahogy te is csak ezeket a lányokat vetted észre meg ezekkel találkoztál fordítva én is(majdnem) csak ilyen fiúkkal találkoztam.Mert aki nem olyan az később olyan lett.Ja meg valóban felvágnak a lányok is pl:külsőre csak tudod az a gáz h nekik van is mire de fiúk közül nem sok olyan beképzelt csajjal tele pasit láttam akit még nőbe én is leverek külsőre pedig szép sem vagyok.Én meg a helyedbe senkit nem féleszűznék.Egyébként vhol megértelek én meg a másik véglet vagyok lányban csak én nem ítélek el minden férfit mindössze sz@rok a véleményükre.Akárki akármit is mond az én generációmban férfi is és nő is ugyanolyan lényegében egyik sem jobb a másiktól.17/l
2011. nov. 12. 17:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem különösebben érdekel, hogy nincs senkim, nem is vágyok társaságra. Szóval ez nem "nyert". :)
2011. nov. 12. 17:29
 15/22 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem te már nőgyűlölő vagy.

Nekem annyi bajom van velük, hogy álszentek, de végülis ezt is lesz*arom, h épp nem engem basznak át.:D

2011. nov. 12. 17:49
 16/22 anonim válasza:
100%

ebben az egészben az a jó, hogy gyűlölködhetsz, de te is férfi vagy és ezt a helyzetet a férfiak okozták. ha nem lennétek gyengék és szexuális hatások által ilyen könnyen befolyásolhatóak akkor a nők nem tudnának semmit olyan könnyen megszerezni

21L

2011. nov. 12. 18:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert r.banc az összes. Ennyi, te búza. Na, menj és játssz az intelligens marcsival, homo erektusz.
2011. nov. 12. 18:45
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok búza te kis átokfajzat, de ezt kár is magyarázni neked.
2011. nov. 12. 18:48
 19/22 anonim válasza:
100%
Ha ennyire nem szereted a nőket legyél meleg. Ennyi. Nem kényszerít rá senki h szeresd őket. De inkább arra jöjj rá h mi indította el nálad ezt a folyamatot, mert ez amit leírtál a cicababákra és a TV-ben lévő celebekre igaz. Elég sok nő van sőt ők vannak többségben akik feleségek és anyák, e mellett pedig kidolgozzák a belüket és nem farokveréssel. Vagy őket is gyűlölöd?
2011. nov. 12. 19:27
 20/22 anonim válasza:
100%
Nem vagy nőgyűlölő csak az a bajod, hogy neked még ilyen könnyűvérű nők se jutnak, mert csóró vagy.A rendes nők pedig elkerülnek bunkóságod miatt.Hát ez van.Verd ki néhányszor hátha jobb kedvre derülsz.
2011. nov. 12. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!