Hogy lehet bosszút állni egy ilyen nőn?
Ez a nő benyalizta magát a bizalmamba a felszines kedvességével, jóságával. Mindig jókat beszélgettünk, vannak közös barátaink is és sokszor elmondtam neki bizalmas dolgokat, és ő is nekem.
Tudta, hogy tetszik nekem egy férfi, és ő DIREKT arra mászott rá, ilyen r.bisen, előttem egy buliban.
Ez a nő mindenkinek nyalizik, felszines és nincs egyénisége, idétlen, önfejlesztő könyveket olvas és általában azt utánozza, akinek éppen a bizalmába akar férkőzni és mindenkivel kikezd, és ezt nem én találom ki.
Mindig vigyorog, amivel megtéveszti az embereket, de én rájöttem, hogy kétszinű, mikor a barátaink előtt megszégyenitett, és annyira féltékeny volt, hogy utána felhivott és azt mondta, hogy inkább azokkal már ne barátkozzak, mert lejárattam magam, közben ő járatott le engem.
Borzasztóan idegesit ez a nő, hogy kellene rajta bosszút állnom? Szerintem az lenne neki a legnagyobb büntetés, ha mások szerint jobb lennék, mint ő...
Beszélj egy nemibeteg férfival.
Szinleljétek azt, hogy neked tetszik meg mi egy más és akkor arra ugyis ráhajt :D
És, ha szexelnek, akkor hátha ráragad valami :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!