Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet bosszút állni egy...

Hogy lehet bosszút állni egy ilyen nőn?

Figyelt kérdés

Ez a nő benyalizta magát a bizalmamba a felszines kedvességével, jóságával. Mindig jókat beszélgettünk, vannak közös barátaink is és sokszor elmondtam neki bizalmas dolgokat, és ő is nekem.

Tudta, hogy tetszik nekem egy férfi, és ő DIREKT arra mászott rá, ilyen r.bisen, előttem egy buliban.

Ez a nő mindenkinek nyalizik, felszines és nincs egyénisége, idétlen, önfejlesztő könyveket olvas és általában azt utánozza, akinek éppen a bizalmába akar férkőzni és mindenkivel kikezd, és ezt nem én találom ki.

Mindig vigyorog, amivel megtéveszti az embereket, de én rájöttem, hogy kétszinű, mikor a barátaink előtt megszégyenitett, és annyira féltékeny volt, hogy utána felhivott és azt mondta, hogy inkább azokkal már ne barátkozzak, mert lejárattam magam, közben ő járatott le engem.

Borzasztóan idegesit ez a nő, hogy kellene rajta bosszút állnom? Szerintem az lenne neki a legnagyobb büntetés, ha mások szerint jobb lennék, mint ő...

2011. nov. 11. 14:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

Beszélj egy nemibeteg férfival.

Szinleljétek azt, hogy neked tetszik meg mi egy más és akkor arra ugyis ráhajt :D

És, ha szexelnek, akkor hátha ráragad valami :DD

2016. okt. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!