Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Beszóltak. Talán pedofilok...

Beszóltak. Talán pedofilok voltak?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy jöttem hazafele fényes nappal, délután a suliból és egyszer csak álltam a lámpánál és vártam zöld legyen, elment mögöttem egy cigány és egy magyar akik beszóltak...azt mondták: jössz nyalókázni?? :S nah szal érted mit jelent ez :S aztán zöld lett ők a túloldalt mentek tobább én meg a másik oldalt mentem haza, de láttam, hogy mindvégig figyeltek...Alig vártam, hogy hazaérjek.Szerencsére többé nem láttam őket.

13/L

2009. máj. 8. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
az ilyenek mindig ezt csinálják. nem pedofilok ettől még. a munkások csinálják a legtöbbször, de el kell menni mellettük. ha csak beszólogatnak az nem baj. akkor van baj ha nagyon közelítenek feléd. na akkor fuss el.
2009. máj. 9. 08:43
 12/17 A kérdező kommentje:
am azért lett ez a kérdés, mert így hírtelen nem tudtam mást kitalálni, ennyih:D
2009. máj. 9. 11:21
 13/17 anonim válasza:
55%

Alapból utálom a cigányokat, de most nem írok semmi ilyet.

Mi amikor haverokkal vagyunk és elsétál mellettünk egy szép lány max utánanézünk, persze olyankor menőnek akarunk tűnni meg stb stb, az a megkérdezéses dolog, hogy erre mindig ilyen szép lányok járnak, szerintem az sem rémisztő, inkább bók, főleg ha mosolyogsz közbe :) Ez viszont parasztság, főleg 13 éves lánynak, aki ezzel poénkodik az egy büdös nyomorék :) szerintem

2009. jún. 29. 02:31
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Az önvédelem jó ötlet és sokat jelenthet, bár olykor talán annyira mindegy, hogy tanul-e ilyesmit az ember vagy sem. Én egyszer úgy jártam, hogy egy nálam közel 24 évvel idősebb, izmos, 2 méter magas, és nem utolsó sorban hullarészeg pasi mászott rám, és többet szeretett volna tőlem, mint egy egyszerű barátság. (sokkal többet) és ennek hangot is adott… „Jobb lenne kislány, ha ezt odabent a szobámban folytatnánk” hangzott a mondat.

Erőszakos volt, bár csak az alkohol tette, azóta ismerem, nem menekülök tőle, de ehhez sok mindenen túl kellett magam tenni. (akkor találkoztunk először)

Na szerintem egy ilyen helyzetben annyira mindegy, hogy tanult-e valaha a lány önvédelmet, ellene egy lánynak sem lett volna egy apró esélye sem, ha fizikai erővel akart volna védekezni. Én a lelki „zsarolást” vetettem be szegénynél, de nem volt más választásom, különben ágyba vitt volna. (másnap kiderült, hogy az alkoholtól nem emlékszik semmire, és bocsánatot kért, mert említették neki, hogy mit tett, és megköszönte, hogy nem mentem bele és kitartottam) (zárójelben megjegyzem, hogy ennek köszönheti, hogy most jóban vagyunk és nem a börtönben kuksol)

2009. júl. 28. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:

látom már kicsit régen írtad a kérdésed de ugye nem baj ha leírom? :)

szeptemberben volt egy suli disco és a bnőimmel elmentem.már régebben is láttuk azt a fazont de nem nagyon érdekelt viszont aznap este oda jött megfogott hátulról és elkezdett magafelé húzni...pont lassabbodott a zene..kialaudtak egy pilanatra a fények, na szval nagyon megijedtem ,a bnőim ebből semmit nem láttak mert sötét volt...na mind1..oda vágtam neki...a lényegre és elengedett.aztán azt súgta a fülembe hogy "folyik utánad a nyálam!!Biztos jó lennél az ágyban higgy nekem!!" baszus gondolhatod hogy beszartam!!Utána elment és a buszmegállónál megvárt!!!de szerencsére nem egy busszal mentünk..viszont azóta egyfolytában hívogatott és sms-eket küldözgetett magáról mikor csupasz meg ilyenek...jó mi ? ;) mostmár az egyik bnőmmel jár!! tök gáz!!

bocsesz hogy ilyen hosszú lett de ezt muszáj voltam leírni XDja és a fiú 19 XD

pusziii

17/L

2010. jan. 27. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát, ha még aktuális én is leírom.

Sulidiszkó volt a partnersulinkban, onnan mentünk hazafelé este 9 körül a barátnőimmel. Semmi kihívó nem volt rajtunk, mégis pár (valószínűleg részeg) egyetemista beszólt, hogy "Csöcsöt ki! Csöcsöt ki! Hmm..gyertek csak fel a koleszba!" Mondanom se kell, hogy megijedtünk! Futottunk vissza és a fúkkal mentünk haza.

13L

2011. ápr. 10. 18:22
 17/17 Izééékeh11 ***** válasza:

egyszer a suliból hazafelé menet a barátnőmmel elmentünk a játszótérre beszélgetni.erre ott ült a hintában két 15-17 év körüli srác és odaszóltak hogy Hééé,cicaa,gyere már ide!Ciiicc!! és nem tudtuk,melyikünknek mondják,erre bnőm odaszólt nekik hogy -Ti kinek pofáztok?! erre visszaszóltak neki-Nem neked,te nyomi egoista!! erre elkeztek ott nekem ordibálni hogy -Cicuuuss!!Teee!Szőkee cicaaa!!!Gyere má' ideee!! szahl az gáz volt....de szerencsére nem jöttek utánunk

13L

2011. máj. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!