Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Beszóltak. Talán pedofilok...

Beszóltak. Talán pedofilok voltak?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy jöttem hazafele fényes nappal, délután a suliból és egyszer csak álltam a lámpánál és vártam zöld legyen, elment mögöttem egy cigány és egy magyar akik beszóltak...azt mondták: jössz nyalókázni?? :S nah szal érted mit jelent ez :S aztán zöld lett ők a túloldalt mentek tobább én meg a másik oldalt mentem haza, de láttam, hogy mindvégig figyeltek...Alig vártam, hogy hazaérjek.Szerencsére többé nem láttam őket.

13/L

2009. máj. 8. 16:57
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ha vlkinek van ilyesmi sztorija szépen kérem, írja le! Előre is kösz!
2009. máj. 8. 16:59
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Egy jó tanács: Menj és tanulj meg verekedni!!

Szerintem minden lánynak kellene önvédelmet tanulnia, hogy adott esetben ne tudják bántani.

Nem is értem miért nincs beépítve az iskolai oktatásba.

Na mindegy, szóval szerintem menj el a barátnőiddel önvédelmet tanulni, jól fog az még jönni, hidd el!!!

2009. máj. 8. 17:38
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen az élet. A világ. Rengeteg ilyen fog még veled történni, gusztustalan emberek vannak. Nekem például többször elkezdve verni pasi az utcán, vagy villamoson. Hordj magaddal gázsprayt, és ha erőszakosak, fújj, és fuss. Nem szégyen.
2009. máj. 8. 17:43
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
ugyan, hát ha nem tetszik az illető, oda se figyelj ...
2009. máj. 8. 18:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Velem is történt hasonló, csak egy autóból szóltak ki, olyasmit mint neked. Hát én futottam mint állat be egy boltba. ímegfogadtam, hogy máskor nem megyek arra, vagy zenét hallgatok, és nem hallom mit mond. Anyukám azt mondta, mindig nézz előre, és siess haza, vagy menj egy forgalmasabb helyre, ott biztonságban vagy.
2009. máj. 8. 19:21
 6/17 A kérdező kommentje:
egyet értek az 1. válaszolóval szerintem is kéne a sulikban önvédelmet tanulni!
2009. máj. 8. 19:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos a VALÓ VILÁG!!! :(

Nagyon nem tudsz mit ellene tenni, max annyi hogy többen mentek együtt, 2en sem elég.

2009. máj. 8. 20:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az ilyeneket nagy részétől nem kell félni.. vagyis pestnek elég "gázosnak" mondható részén lakom, szóval ez ilyen mindennapos, és mindig megtalálnak az ilyeneket. de kb. addig nagy a a szájuk amíg nem vált a lámpa, vagy amíg nem nézel egy picit rondábban. (unatkoznak amúgy.. ugyanúgy mint az ilyen roppantmód dolgos emberek akik épiíkezéseknnél ülnek és mindenkinek beszólnak aki lányból van)természetesen néha én is megijedek és gyorsabban lépkedek, meg ilyesmi, de fényes nappal úgy hogy, viszonylag tök sokan látják nem fognak bántani.
2009. máj. 8. 21:01
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

nem kell parázni. van hogy haverokkal ülünk, elmegy egy szép lány elöttünk és fütyülünk utána, vagy pl megkérdezem havertól, de jó hangosan, hogy a csaj is hallja, hogy "erre mindíg ilyen szép lányok járnak?"

csak poén, ne félj.

2009. máj. 9. 01:06
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
az egy dolog, hogy bunkók, de miért lennének pedofilok?
2009. máj. 9. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!