Hogyan tudnátok segíteni nekem skacok?
HELOSZTOK,először is kössz h ide kattintottál.
Az lenne a problémám,hogy meg változott bennem valami,csak tudnám hogy helyes,vagy helytele irányba.Össze vok zavarodva.A múltkor tettem fel egy olyan kérdést hogy a csajoknak a sportos nem túl kigyúrt kondis testalkat tetszik,avagy a vékonyabb... nem is ez most a lényeg,hanem az hogy.. fura válaszok érkeztek rá amin eléggé meglepődtem.
7 válaszom érkezett.
- 7 ből 4 en voltak a vékonyak melett
- 3 ból 2 en a kondis test melett
- és a maradék 1 a "mackós avagy mindegy" melett
A kérdésem lényege még is az,hogy azt írta a 4 csaj akinek a vékonyak tetszenek,hogy azok akik gyúrnak nekik nem jön be mert hülyeségnek tartják,nem férfias,és azzal is indokolták,nekik ez meleges kicsit ha egy fiú ad a saját testére kondizással.
1 hete volt feltéve a kérdésem kb,de a moderátorok törölték is azóta mert kicsit szócsata alakult ki.
Na de skacok? Miért mondják azt hogy a kondizást homokosok csinálják és nem férfias + még taszítónak is tartják? Jólvan mert 2 csaj azt írta hogy természetesen nekik az izmos sportos pasik tetszenek,tehát nem mindenki írta az előző kritikát.
1 hete,mióta a válaszokat elolvastam, azóta nem is járok ki edzeni,mert olyan mellbevágó volt azt olvasni hogy befolyásolták vele az egész edzésemet...azt gondoltam egyből hogy...minek menjek edzeni,ha a csajoknak nem jön be? ha gusztustalan és melegnek hiszik az embert? minek?És már le adtam másfél kilót az egy hét alatt..nem tudom mi változott meg bennem de kicsit el vagyok kedvtelenedve hogy ami az álmom volt most kezd szerte foszlani.Szerintetek adjak a szavukra? folytassam? vagy tényleg inkább maradjak meg vékonyan,kondi nélkül?.. =/Össze zavarodtam rendesen,hiszen nekem sokat számít a csajok véleménye.segítsetek lányok fiúk.Am, mióta nem edzek,semmi kedvem, nem eszek semmit,csak netezek egész nap, sz*rok jelenleg mindenre.Előre is köszi a válaszokat.
a muscle world 2 ben van hogy mondják a strandon a fotózásnál:
ha a hang a fejedben hangosabb mint a vélemények amik körül vesznek a környezetedben, akkor mestere vagy az életednek.
Teljesen jogos. A legtöbb embernek a testépítésről tényleg arnold, meg még néhány nagydarab állat jut eszébe. Én sem vagyok kétajtós szekrény. Nem is akarok az lenni. Azért sportolok, mert szeretem. Az más kérdés, hogy valakinek ez nem elég. Viszont megmondom őszintén kevés olyan csajt ismerek, aki azt mondaná egy egészségesen izmos, sportos kinézetű férfira, hogy nem jó. Ha szigorúan az átlagot vesszük, szerintem pont a két véglet között van az ideális.
Párszor már elmondtam, megteszem most is: aki csak ilyen dolgok miatt sportol, az hagyja a francba. Lehet találni nőt anélkül is. Vagy magad miatt teszed, vagy ne is csináld.
Igazatok van tényleg...
Már csak a kedvemnek kell vissza jönni...
a csajok miatt tényleg teljesen fölösleges edzeni, nem ez számít nekik. (komolyan, baromi vékony vagyok én is)
azt én nem mondom hogy csak a melegek gyúrnak, ez így biztosan nem igaz, de az edzés, a gyúrás, és a kigyúrt testalkat inkább a többi férfinak szól, az ő tiszteletükről, mert a nőket ez egy nagyon kis kivételtől eltekintve (vannak sportolónők is, pl) nem érdekli.
Azért, mert pár h.lye p.csa azt mondja, hogy b.zis, azzal minek foglalkozol? Megnézném én őket, hogy mennyi kitartásuk lenne ehhez az egészhez. Ha tényleg abbahagyod emiatt, akkor tényleg csak a csajok miatt csináltad... én magamért csinálom az egészet, mert jobban érzem magam és nem pedig arcolásból, mint a legtöbb ember, hogy elmondhatja magáról, hogy márpedig én edzeni járok.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!